Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Πότε λήγει η παράταση πληρωμής

Αναλυτικά οι τρόποι πληρωμής - Πώς γίνεται η κατάθεση πινακίδων - Τι ισχύει με την πλατφόρμα myCAR

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 εκπνέει η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας 2021, με τους οδηγούς να έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις πινακίδες.

Περιθώριο έως και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 έχουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων για να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2021.

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία εκπνέει η προθεσμία πληρωμής μετά τη δίμηνη παράταση που είχε δοθεί από το Υπουργείο Οικονομκών.

Όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων δεν σκοπεύουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, καλούνται να καταθέσουν τις πινακίδες στην ψηφιακή πλατφόρμα myCAR, καθώς σε αντίθετη περίπτωση προβλέπεται πρόστιμο. Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά το ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας περιλαμβάνει και ένα QR Code. Σκανάροντας τον κωδικό αυτό, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας ακόμη και μέσω της σχετικής εφαρμογής στο κινητό τους τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, η ΑΑΔΕ συνιστά στους ιδιοκτήτες οχημάτων να ακολουθούν τη συγκεκριμένη διαδικασία, αποφεύγοντας την επίσκεψη στα υποκαταστήματα των τραπεζών και των ταχυδρομείων, προκειμένου να μειωθεί η κινητικότητα και να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

 

Τέλη κυκλοφορίας

Δείτε την τρέχουσα εικόνα των οχημάτων σας και εκτυπώστε τα έντυπα τελών κυκλοφορίας.

Καταβάλετε εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας σας:

Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet.


 

athensvoice.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael