Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Νίκες για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ... ισοπαλία ο ΠΑΟ, ήττα ο Άρης! (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Χασάν που σκόραρε στο 31’ και το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ γκολ σημείωσε και ο Εμβιλά στο 72’. Για τους γηπεδούχους μείωσε στο 90’ ο Ντάουντα.


Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 20η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» έχασαν το σερί των πέντε συνεχόμενων νικηφόρων αγώνων, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.


 

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 43’ ο Σάκχοφ, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 71’ ο Τάνκοβιτς.


 Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Παναιτωλικού στην Τούμπα στο παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» σημείωσαν οι Μούργκ (39’), Σβαμπ (51’), Τζόλης (57’) και Σφιντέρσκι (61’, 90’).


Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 του Άρη στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν στο 28’ με τον Μάνο, ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή με το γκολ του Κρεσπί (66’) και Ριέρα (70’).

 

 zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael