Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σιάτιστα: Επαναλειτουργία λαϊκής αγοράς

Ο Δήμος Βοΐου ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό καθώς και τους εκθέτες (επαγγελματίες και παραγωγούς) , ότι πλέον η λαϊκές αγορές Τ.Κ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ θα λειτουργήσουν κανονικά καθώς συνεχίζεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Βοΐου (ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΕΡΑΤΥΡΑΣ - ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ), βάση την αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.: 6877 ΚΥΑ (ΦΕΚ 341Β/29-1-2021).

Συγκεκριμένα επαναλειτουργούν

Η λαϊκές αγορές ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ (Xώρας και Γεράνειας) την ΠΕΜΠΤΗ

η λαϊκή αγορά ΝΕΑΠΟΛΗΣ την ΠΕΜΠΤΗ,

η λαϊκή αγορά ΕΡΑΤΥΡΑΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και

η λαϊκή αγορά ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ το ΣΑΒΒΑΤΟ.

Τα μέτρα που πρέπει να τηρηθούν είναι :

Είναι υποχρεωτική η χρήση της μη ιατρικής μάσκας, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για το καταναλωτικό κοινό. Παρακαλούμε το καταναλωτικό κοινό να τηρεί αποστάσεις 1,50μ τουλάχιστον και να μη σχηματίζει ουρές άνω των 5 ατόμων.

Οι εκθέτες των λαϊκών, υποχρεωτικά, θα πρέπει να διαθέτουν απολυμαντικό υγρό για χρήση από το κοινό, θα πρέπει να απολυμαίνουν συχνότατα ταμειακές μηχανές, ζυγιστικά όργανα, χώρους απόθεσης προϊόντων. Θα πρέπει να παρέχουν στο καταναλωτικό κοινό μαζί με τη σακούλα και γάντια μιας χρήσεως. Οι εκθέτες, επίσης, πρέπει να τηρούν απαρέγκλιτα τον κανονισμό καθαριότητας και με το πέρας της λαϊκής να συγκεντρώνουν το σύνολο των

απορριμμάτων σε κλειστές σακούλες ή κουτιά .Σε διαφορετική περίπτωση η μη συμμόρφωση των παραπάνω αποτελεί λόγο αποβολής από τις λαϊκές του Δήμου Βοΐου.

Η απόσταση μεταξύ των πάγκων πρέπει να είναι πέντε(5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο ελεύθερο από κάθε αντικείμενο. Αν δεν υπάρχει η απαιτούμενη απόσταση ασφαλείας, το μήκος των εκθετηρίων πάγκων θα μειώνεται.

Στους χώρους, των λαϊκών αγορών, από νωρίς το πρωί, θα βρίσκεται κλιμάκιο της Υπηρεσίας το οποίο θα τοποθετεί τους εκθέτες και θα μεριμνά για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία.

Οι έλεγχοι θα είναι συστηματικοί και αυστηροί.

Παρακαλούνται οι Δημότες του Δήμου να μην παρκάρουν στους χώρους των λαϊκών αγορών.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael