Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Καθολικό lockdown στην Αττική από την Πέμπτη έως τις 28/2 – Κλείνουν καταστήματα και σχολεία (βίντεο)

Αυξημένα περιοριστικά μέτρα θα υπάρξουν στην Αττική από μεθαύριο Πέμπτη και έως τις 28 Φεβρουαρίου – Κλείνει κάθε μορφή λιανεμπορίου και όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης θα λειτουργούν εξ αποστάσεως.

Καθολικό lockdown θα υπάρξει στην Αττική από μεθαύριο Πέμπτη και έως τις 28 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτό σημαίνει ότι κλείνει κάθε μορφή λιανεμπορίου και στο εξής όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης θα λειτουργούν εξ αποστάσεως.

Εκτός από την ειδική αγωγή που θα συνεχιστεί με φυσική παρουσία.

Τα νέα μέτρα θα εξειδικευτούν περαιτέρω αύριο από τους αρμόδιους.

Η κυβέρνηση, ήθελε πάση θυσία να αποφύγει ένα «σκληρό» lockdown στην Αττική, αφού πρόκειται για την πολυπληθέστερη περιοχή της Ελλάδας. Ωστόσο, οι αριθμοί ήταν αμείλικτοι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο τόσο στο κυβερνητικό, όσο και στο επιστημονικό επιτελείο.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Αττική έχει γονατίσει από την πανδημία, ενώ μοιάζει να βρίσκεται στον «προθάλαμο» ενός τρίτου, ακόμα σφοδρότερου από τα δύο προηγούμενα, κύματος του φονικού ιού. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος παρουσίασε αριθμούς που τρομοκράτησαν την κυβέρνηση και οδήγησαν σε μέτρα, ίσως ακόμα πιο σκληρά από αυτά του Μαρτίου.

 

tovima.gr

 


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3AelΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια