Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Διπλό για ΑΡΗ, ΠΑΟ... νίκη για Ολυμπιακό, στραβοπάτησε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα! (βίντεο)

Παλικαρίσια εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Άρης στο Ολυμπιακό Στάδιο, επικρατώντας το βράδυ της Κυριακής με 2-0 σκορ της ΑΕΚ, στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Μάντζιου πήρε το «τρίποντο» χάρη στα γκολ των Ρόουζ (29’) και Σίλβα 90+1) και αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας την «Ένωση», που πλέον ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην τρίτη.

Με συνοπτικές διαδικασίες ξεπέρασε ο Ολυμπιακός το εμπόδιο του ΟΦΗ, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, επικράτησαν την Κυριακή με το ευρύ 3-0 των Κρητικών χάρη στα γκολ των Εμβιλά (19'), Μασούρα (37') και Ελ Αραμπί (68'), με τον Παπασταθόπουλο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τους πρωταθλητές, περνώντας στο ματς στο 64' αντί του Μπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 79' έχασε πέναλτι ο Φορτούνης, ο οποίος είχε αντικαταστήσει στο 40ο λεπτό τον Μπρούμα, που αποχώρησε από το γήπεδο, λόγω ενοχλήσεων.

Δύο πολύτιμους βαθμούς πέταξε ο ΠΑΟΚ στη μάχη για τη δεύτερη θέση, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος την Κυριακή 2-2 με τον μαχητικό Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν στο 29' με τον Ουάρντα, η «ελαφρά ταξιαρχία» έκανε την ολική ανατροπή με το εύστοχο πέναλτι του Τσαμπούρη (52') και το γκολ του Φερνάντες (81'), με τους Θεσσαλονικείς να σώζουν τελικά την ισοπαλία με το τέρμα του Ίνγκασον στο 88΄

Για μία αγωνιστική άντεξε μακριά από τις νίκες ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε το Σάββατο με 3-2 του Ατρομήτου στο Περιστέρι, μετά από ματς... θρίλερ, που κρίθηκε στο 84ο λεπτό, με συνεργασία των δύο εκ των τριών νέων αποκτημάτων του (ο Ενγκμπακοτό έδωσε την ασίστ και ο Σανκαρέ σκόραρε από κοντά).

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν ακόμη δύο φορές στο ματς με τους Βέλεθ και Καρλίτος, με τους «κυανόλευκους» να ισοφαρίζουν με τους Γούτα, Αγκάγιεφ. Εντούτοις το γκολ του διεθνούς Σενεγαλέζου στόπερ έκανε τη... διαφορά για το «τριφύλλι», που παρέμεινε σε επαφή με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.



 πηγη: zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael