Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ποδαρικό με ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στη Super League


Δυναμικά ξεκινάει το ποδόσφαιρο στη Super League το 2021. Με τις αναμετρήσεις για την 14η αγωνιστική, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 3-4 Ιανουαρίου, το εγχώριο πρωτάθλημα κάνει... ποδαρικό στο νέο έτος.

Στο πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (3/1, 19:30, Novasports 1) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι -πρωταθλητές και πρωτοπόροι- «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για διατηρήσουν το αήττητο και τη διαφορά από τους «διώκτες» τους, την ώρα που ο «Δικέφαλος» θα προσπαθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ αναμετράται στη Λάρισα με την ΑΕΛ, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Αστέρα Τρίπολης. Στο Αγρίνιο κοντράρονται Παναιτωλικός και ΟΦΗ και στα Γιάννινα ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Απόλλωνα.

Στο μεταξύ, ο δεύτερος της βαθμολογίας Άρης έχει θεωρητικά εύκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζει στο «Αθανάσιος Διάκος» την ουραγό Λαμία τη Δευτέρα. Την ίδια μέρα κοντράρονται Βόλος και Ατρόμητος.

Η 14η αγωνιστική:

Κυριακή 3 Ιανουαρίου

15:00 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

15:00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ

17:15 ΑΕΛ – ΠΑΟΚ

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης

19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου

17:15 Βόλος – Ατρόμητος

19:30 Λαμία – Άρης

 


zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael