Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Σέντρα στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος


Με τρία παιχνίδια ανοίγει το Σάββατο η αυλαία στην 18η αγωνιστική της Super League, από την οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι των «δικεφάλων» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Τούμπα.

Το πρώτο χρονικά ματς της ημέρας θα πραγματοποιηθεί στις 15.00 (Novasports 2) στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τον ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται την ΑΕΛ, που είναι βυθισμένη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Μάλιστα οι «βυσσινι» θα παρουσιαστούν με νέο προπονητή σε αυτό το ματς, καθώς τον Τάτση, που αποχώρησε, μετά τη βαριά ήττα (5-0) στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, διαδέχτηκε ο Φέστα, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα του Κάμπου, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να την κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία.

Στις 17.15 (Novasports 1) τα βλέμματα στρέφονται στη Ριζούπολη. Εκεί ο Άρης θα τεθεί αντιμέτωπος με τον αξιόμαχο Απόλλωνα Σμύρνης, ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες, μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ενώ στις 19.30 (Novasports 2) η ομάδα του Μπόλονι, μετά το σπουδαίο «διπλό» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», φιλοξενεί τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο, θέλοντας να δώσει συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος.

Την Κυριακή το ματς που κλέβει την παράσταση είναι φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, οι οποίοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 19.30 (Novasports 2) στην Toύμπα.

Νωρίτερα (15.00, Novasports 1) ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, οι Παναιτωλικός και Λαμία θα αναμετρηθούν στο Αγρίνιο (17,15, Novasports 3), σε ένα ματς αρκετά σημαντικό στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι δύο ομάδες να παραμείνουν στη Super League, με τον ΠΑΣ Γιάννινα από τη μεριά του να υποδέχεται στους «Ζωσιμάδες» (17.15, Νοvasports 2) τον Βόλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 23 Ιανουαρίου

15:00 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ (Νovasports 2)

17:15 Απόλλων Σμύρνης – Άρης (Νovasports 1)

19:30 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (Νovasports 2)

 

Κυριακή 24 Ιανουαρίου

15:00 Ατρόμητος – Ολυμπιακός (Νovasports 1)

17:15 Παναιτωλικός – Λαμία (Νovasports 3)

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – ΝΠΣ Βόλος (Νovasports 2)

19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (Νovasports 2)

 


 zougla.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael