Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού... ο ΠΑΟΚ! Διπλό η ΑΕΚ (βίντεο)


Με κεφαλιά του Μιχάι στο 90ο λεπτό ο ΠΑΟΚ επικράτησε την Κυριακή με 1-0 του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, σπάζοντας το αήττητο σερί που «έτρεχαν» οι Πειραιώτες στο πρωτάθλημα για 43 ματς.

Με αυτή τη νίκη ο «δικέφαλος» του Βορρά διατηρήθηκε στο +3 από την ΑΕΚ, στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ένα σημαντικό «τρίποντο» στην προσπάθεια που καταβάλλει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στα πλέι οφ της Super League πήρε την Κυριακή η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 3-1 του –τυπικά γηπεδούχου- Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Παρά τη σημερινή της νίκη η ομάδα του Καρέρα παρέμεινε στο -3 από τη 2η θέση και τον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε αυτήν, καθώς το συγκρότημα του Φερέιρα πέρασε νικηφόρα από το «Γ. Καραϊσκάκης», επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού.

Τα γκολ του «δικεφάλου» τα πέτυχαν οι Τσιγκρίνσκι (8'), Ολιβέιρα (43') και Βέρντε (πεν. 90+4'), ενώ για την ομάδα του Δώνη είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Κουρμπέλης (16').


zougla.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael









Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael