Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Καθαρή νίκη του Ολυμπιακού -Νίκη και ο ΠΑΟΚ -Στο μηδέν ΟΦΗ και Παναθηναϊκός (βίντεο)


Ο Ολυμπιακός, παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, πέρασε νικηφόρα την Κυριακή από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 2-1 της ΑΕΚ των πολλών και σημαντικών απουσιών, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, κι έτσι «άγγιξε» και... με τα δύο χέρια τον τίτλο, τον οποίο όμως δεν κατέκτησε ακόμα τυπικά, αφού εκκρεμεί η υπόθεση στο CAS με τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν απόλυτoι κυρίαρχοι στο Α' μέρος, διάστημα στο οποίο πέτυχαν και τα δύο γκολ τους με τους Ελ Αραμπί (37’) και Καμαρά (45΄), έχοντας κι άλλες ευκαιρίες να σημειώσουν κι άλλα τέρματα, με μεγαλύτερη εξ' αυτών το δοκάρι του Φορτούνη.

Στο β' ημίχρονο η ΑΕΚ, η οποία, όπως προαναφέραμε, αγωνίστηκε... μισή στο παιχνίδι (χωρίς τους τιμωρημένους Μάνταλο, Σιμόες και Ολιβέιρα και τους τραυματίες Μπάρκα, Λόπες και Μπακάκη), προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε στο 66' με τον Αραούχο, ωστόσο στη συνέχεια οι Πειραιώτες κράτησαν το υπέρ τους σκορ και έφτασαν στη νίκη, συνεχίζοντας το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) το βράδυ του Σαββάτου στο «Θ. Βαρδινογιάννης», για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο β' ημίχρονο και πέτυχαν δύο γκολ,ωστόσο αμφότερα ακυρώθηκαν.
Μετά την αποψινή τους μοιρασιά οι δύο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, με τους Ηρακλειώτες να κατακτούν τον πρώτο τους βαθμό στα πλέι οφ. Στον αντίποδα αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για το συγκρότημα του Δώνη.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στο clasico της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Άρη, καθώς επιβλήθηκε άνετα την Κυριακή με 2-0 των «κιτρινόμαυρων» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Εκτός από τα δύο γκολ τους, τα οποία τα πέτυχαν οι Βαρέλα (36') και Σβιντέρφσκι (45+3') οι «ασπρόμαυροι» είχαν ένα χαμένο πέναλτι και αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους απέναντι στον ορεξάτο επιθετικά αλλά κάκιστο αμυντικά Άρη, που ολοκλήρωσε με 10 παίκτες τον αγώνα, λόγω αποβολής του αρχηγού Γιώργου Δεληζήση στις καθυστερήσεις.
Αυτή ήταν η δεύτερη νικη στα πλέι οφ για τον «δικέφαλο» του Βορρά, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.



zougla.gr

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και μάθετε τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν!






Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael