Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

“11+9” εκατομμύρια “δώρο” στη μιντιοκρατία της μισής αλήθειας και της διαπλοκής


μιντιοκρατία

Η διαπλοκή είναι η ουσία της σύγχρονης ολοκληρωτικήςδημοκρατίας“, για την οποία τα τανκς έχουν αντικατασταθεί με τις πιο “αποτελεσματικές”, ίσως, ερπύστριες των media και της βαθιάς διαπλοκής.

Δεν μας φτάνουν τα κυβερνητικά voucher της διαπλοκής, επεκτείνονται τώρα και τα voucher της μιντιοκρατίας.

Η κυβέρνηση, εδώ και πάνω από ένα μήνα, έσπευσε να “μπουκώσει” εκτάκτως τα media, με άγνωστα, μάλιστα, και αδιαφανή κριτήρια διανομής και κατανομής, με 11 εκατομμύρια ευρώ για την διαφημιστική καμπάνια “Μένουμε σπίτι“. Το ποσό αυτό ήταν ένα ανέλπιστο αλλά σχεδιασμένο δώρο στη μιντιοκρατία, αφού η διαφήμιση αυτή για λόγους δημοσίου συμφέροντος και κοινής ωφέλειας, θα έπρεπε, με βάση και το νόμο, να επικοινωνηθεί δωρεάν.
Τώρα, η κυβέρνηση έρχεται να προσφέρει στη μιντιοκρατία και ένα νέο πρόσθετο δώρο, 9 εκατομμύρια ευρώ, επεκτείνοντας τη διαφημιστική καμπάνια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού μέχρι τις 20/9, χρόνο, που όχι τυχαία, να σχετίζεται, ίσως, με τη διενέργεια εκλογών, αν λάβουμε σοβαρά υπόψη τη διαρρέουσα κυβερνητική ψιθυρολογία.
Κανείς, φυσικά, δεν ξέρει που, πως και με ποια κριτήρια θα διανεμηθούν και αυτά τα ποσά, όπως δεν ξέρει κανένας πως θα διανεμηθούν και οι επιχορηγήσεις των άλλων 11 εκ. ευρώ που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς στα media.

Β.Ζ
Υ.Γ1: Να θυμίσουμε σε όσους, ίσως, το έχουν ξεχάσει ότι αυτή η κυβέρνηση έσπευσε να χαρίσει ή κατά άλλους να παγώσει, ακόμα μένει προς διευκρίνιση αυτό το ζήτημα, τις δόσεις των medioκρατών για την εξόφληση των αδειών τηλεοπτικής συχνότητας πανελλαδικής εμβέλειας που έχουν λάβει.
Υ.Γ2: Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι η διαπλοκή υπήρξε σήμα κατατεθέν και για όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, όπως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις σημερινές περιορισμένες άδειες στα κανάλια τις έχει διανείμει η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θεάρεστο έργο το οποίο, μάλιστα, εκθείαζε με μεγάλη υπερηφάνεια.

Πηγη: iskra.gr











Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael