Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εορτασμός 77ης επετείου των Μαχών Βίγλας και Φαρδυκάμπου στη Σιάτιστα του Δήμου Βοΐου


(Δελτίο Τύπου)
Με κάθε επισημότητα, ο Δήμος Βοΐου, η Τοπική Κοινότητα Σιάτιστας και οι Αντιστασιακές οργανώσεις τίμησαν την 77η επέτειο των μαχών Βίγλας και Φαρδυκάμπου , την Κυριακή 8 Μαρτίου του έτους 2020. 

Το πρωί στον Ι.Ν. Άγιου Δημητρίου Σιάτιστας ετελέσθη Θεία Λειτουργία και στην συνέχεια στο χώρο του μνημείου του Φαρδυκάμπου, εψάλη επιμνημόσυνη δέηση από τον πάτερ Στέργιο. 

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή, ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την Φιλαρμονική του Δήμου και στη συνέχεια ομιλία από τον Δήμαρχο Χρήστο Ζευκλή..


Την εκδήλώση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βοΐου, κ. Χρήστος Ζευκλής, από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οι Βουλευτές Αμανατίδης Γεώργιος, Στάθης Κωνσταντινίδης και η Καλλιόπη Βέτα, από πλευράς Περιφέρειας η Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Ευφροσύνη Ντιό, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βοίου κ Αλέξανδρος Ζιμπιλίδης, οι αντιδήμαρχοι Βοΐου κύριοι Γεώργιος Μαγιάγκας και Βασίλειος Ώττας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Δημήτριος Σαμαράς, ο εκπρόσωπος Ανώτερου Διοικητή Φρουράς Κοζάνης, , ο υπολοχαγός κ. Κουκουλιάτας, ο εκπρόσωπος Αστυνομικής Δ/νσης Κοζάνης Δ/της Α.Τ Βοίου κ. Ελευθέριος Καραδίσογλου, ο εκπρόσωπος Περιφερειακής Δ/νσης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Κωνσταντίνος Μαυροματίδης, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΕΑ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Καραγιαννάκης, ως εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Κοζάνης ο κ. Κωνσταντίνος Πασαλίδης ο εκπρόσωπος από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου» κ. Σιάσιος Αναστάσιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αμπελουργών κ. Μηνάς Κουταλιάγκας, ο εκπρόσωπος του Μακεδονικού Σιάτιστας κ. Θωμάς Μπζιώτης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, , Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, αντιπροσωπείες μαθητών σχολείων της Σιάτιστας, εκπαιδευτικοί και αρκετός κόσμος από τη Σιάτιστα και την ευρύτερη περιοχή του Βοΐου. 
 
https://www.siatista-info.com/2020/03/77_8.html


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael