Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η Αυστραλία στο έλεος της φύσης: Θανατηφόρες αράχνες απειλούν τώρα τη χώρα

Μετά τις καταστροφικές φωτιές και τις πλημμύρες, η χώρα καλείται να αντιμετωπίσει άλλη μία απειλή 
Μοιάζει σαν σενάριο από ταινία επιστημονικής φαντασίας όσα βιώνει τους τελευταίους μήνες η Αυστραλία, η οποία βρίσκεται στο έλεος φυσικών καταστροφών, ωστόσο είναι όλα αλήθεια και αυτό καθιστά την πραγματικότητα ακόμη πιο ζοφερή. Μετά τις καταστροφικές φωτιές και τις πλημμύρες που ακολούθησαν, τώρα η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την απειλή θανατηφόρων αραχνών, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί. 

Σύμφωνα με το CNN, επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς πλέον οι συνθήκες είναι τέτοιες που επιτρέπουν την ανάπτυξη ενός είδους αραχνών που ευδοκιμούν στα υγρά δάση της ανατολικής Αυστραλίας και οι οποίες είναι ξακουστές για το πολύ τοξικό και γρήγορης δράσης δηλητήριό τους. Ήδη, το πάρκο ερπετοειδών στη Νέα Νότια Ουαλία ανακοίνωσε πως καταγράφεται αύξηση στη δραστηριότητα των εν λόγω αραχνών τις τελευταίες ημέρες. 

Αυστραλία: Αμμοθύελλες σαρώνουν τη χώρα μετά τις καταστροφικές φωτιές 
Ο εκπρόσωπος του πάρκου, Daniel Rumsey, δήλωσε σχετικά σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook: «Εξαιτίας της βροχής που προηγήθηκε και των υψηλών θερμοκρασιών που βιώνουμε αυτές τις ημέρες, οι συγκεκριμένες αράχνες θα βγούν από τις σήραγγες που ζουν, στην επιφάνεια» και συμπλήρωσε: «Πρόκειται για ένα από τα πιο επικίνδυνα είδη αραχνών για τον άνθρωπο στον κόσμο και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο πολύ σοβαρά»



Κάντε μια ΔΩΡΕΑ οποιοδήποτε ποσού στο Siatista-Info και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε το έργο μας...(PayPal- Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα)














Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael