Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δάσκαλος εξανάγκασε 13χρονη να σκουπίσει το χιόνι και κινδυνεύει με ακρωτηριασμό


Δάσκαλος εξανάγκασε 13χρονη να σκουπίσει το χιόνι και κινδυνεύει με ακρωτηριασμό 
Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο στην Κίνα. Ο δάσκαλος - σύμφωνα με το όσα καταγγέλλουν οι γονείς του 13χρονου κοριτσιού - εξανάγκασε το παιδί να φτυαρίσει το χιόνι από το προαύλιο του σχολείου. Η διαδικασία αυτή διήρκησε πολλές ώρες και το παιδάκι δεν φορούσε γάντια. Αποτέλεσμα ήταν το μικρό κορίτσι να πάθει κρυοπαγήματα, τα δάχτυλα της να φουσκώσουν και να μαυρίσουν και όπως λένε οι γιατροί να χρειαστεί ακρωτηριασμό.
Οι θερμοκρασίες που επικρατούσαν εκείνη τη μέρα στην περιοχή Ταιπιν Ζουάνγκ (στη Βόρεια Κίνα στα σύνορα με τη Ρωσία) έπεφταν τουλάχιστον 3 βαθμούς κάτω από το μηδέν.
Ύστερα από την καταγγελία διετάχθη έρευνα για το περιστατικό ενώ το σχολείο παραδέχτηκε πως το περιστατικό είναι αληθές.

Τα κρυοπαγήματα επηρεάζουν κυρίως τα μέρη του σώματος που βρίσκονται μακριά από τον πυρήνα και έτσι έχουν «χειρότερη» ροή αίματος. Αυτά τα μέρη είναι τα πόδια, τα δάχτυλα των ποδιών, τα χέρια, τα δάχτυλα των χεριών, η μύτη και τα αυτιά.

Με την άμεση ιατρική φροντίδα, οι περισσότεροι άνθρωποι αναρρώνουν από το κρυοπάγημα. Όμως εάν παρουσιαστεί σοβαρό κρυοπαγήματα, ο ιστός μπορεί να υποστεί μόνιμη βλάβη. Και εάν τμήματα του ιστού αρχίσουν να πεθαίνουν, ο ακρωτηριασμός είναι η μόνη επιλογή.


topontiki.gr






Κάντε μια ΔΩΡΕΑ οποιοδήποτε ποσού στο Siatista-Info και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε...







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael