Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Στάθης Κωνσταντινίδης: Λύση στο πρόβλημα με τη Βασική Ενίσχυση!


https://i.imgur.com/zzQQnaw.jpg

Η παροιμιώδης αδιαφορία της προηγούμενης κυβέρνησης, μας κληρονόμησε ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα στον τομέα της αγροτικής πολιτικής, που ευτυχώς, χάρη στην προσπάθεια, κυρίως των ιδίων των ενδιαφερομένων και στην ανταπόκριση των αρμοδίων υπηρεσιών, φαίνεται να βρίσκει τον δρόμο της επίλυσης. 


Ειδικότερα, η σπουδή της απελθούσης κυβέρνησης να προχωρήσει σε κύρωση των δασικών χαρτών, χωρίς να έχει δοθεί ο χρόνος στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για να ενημερώσουν τα χαρτογραφικά τους υπόβαθρα με τα απαραίτητα δεδομένα (π.χ. με τους νόμιμους τίτλους κυριότητας από γεωργικές αποκαταστάσεις/αναδασμούς κλπ), που κατά νόμο έπρεπε να έχουν εξαιρεθεί, οδήγησε σε αδιέξοδο εκατοντάδες αγρότες. 
 https://i.imgur.com/5kgxnfb.jpg

Το αποτέλεσμα ήταν να μην αποδοθούν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε δικαιούχους οι βασικές ενισχύσεις των ετών 2018 και 2019 και για το λόγο αυτό να κινδυνεύσουν να χάσουν τα δικαιώματά τους για πάντα.


Η τεκμηριωμένη εργασία της Επιτροπής Διαβούλευσης των κατοίκων του Λιβαδερού και η επιμονή των πρωτεργατών της Γεωργίου και Σπυρίδωνα Νίκου για την αναμόρφωση των δασικών χαρτών, όχι μόνο φαίνεται να δίνει λύση στο πρόβλημα του Λιβαδερού, αλλά τελικά και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας.
 https://i.imgur.com/1R0WeH0.jpg/

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Επιτροπή Διαβούλευσης για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία μας, καθώς και τις υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ και της Διεύθυνσης Δασών σε περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο, για την άμεση ανταπόκριση στις παρεμβάσεις μου για την αποκατάσταση της αδικίας.
Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael