Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σιάτιστα: Κλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλου με ξεχωριστές βραβεύσεις από την Ε.Π.Σ. Κοζάνης! (φωτο-βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 η κλήρωση του πρωταθλήματος για την Α', Β'  και η κλήρωση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κοζάνης για την περίοδο 2019-20, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Άρης και Λίλιαν Βουδούρη” στη Σιάτιστα. 

Πριν αρχίσει η εκδήλωση τηρήθηκε η ενός λεπτού σιγής εις μνήμη του πρώην προέδρου του Μακεδονικού Σιάτιστας, Κ. Κοσμίδη και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κ. Βζούκα που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή.

Ξεχωριστή ήταν η βράβευση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, παράγοντα και προέδρου Σπύρου Τιτόπουλου, όπου με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τον φίλαθλο κόσμο της Σιάτιστας και όχι μόνο για την βράβευσή του!
Την αναμνηστική  πλακέτα στον Σπύρο Τιτόπουλο παρέδωσε ο δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής

Ακόμη η Ε.Π.Σ. Κοζάνης βράβευσε τον Κ.Σανίδη πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχη ποντίων με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Ποντίων και η Πανυτσίδου που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην πάλη, τους πρώτους σκόρερ, τους καλύτερους παίχτες, τις καλύτερες ομάδες, παράγοντες, διαιτητές κύπελλο ήθους αλλά και βραβείο καλύτερου φροντιστή γηπέδου από την ΕΠΟ στο Σ. Μούσιο!
Στο τέλος πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου!
Στο κύπελλο ο Μακεδονικός Σιάτιστας θα παίξει εκτός έδρας με τον ΑΟ Κρόκου σε παιχνίδι που θα γίνει στις 14 η 15 Σεπτεμβρίου 2019 και η 2η φάση την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019.

Από το ζευγάρι ΑΟ Κρόκου-Μακεδονικός Σιάτιστας ο νικητής θα παίξει με τον νικητή Αγία Παρασκευή-Εθνικός Βατερού.

Η κληρωτίδα έβγαλε ντέρμπι με το καλημέρα... ΑΕΠ Καραγιαννίων - Κοζάνη!  

Άνευ αγώνα πέρασαν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου, η ΑΕ Άνω Κώμης και ο Εορδαϊκός!
Α' Κατηγορία
Στο πρωτάθλημα ο Μακεδονικός Σιάτιστας την 1η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει το Βέρμιο Καρυοχωρίου, την 2η αγωνιστική εκτός έδρας με τον ΠΑΟ Κοίλων, ενώ την 3η θα υποδεχτεί στη Σιάτιστα τον συνονόματο του Μακεδονικό Κοζάνης.

Με την Κοζάνη η Σιάτιστα θα αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική και με τον Εορδαϊκο την προτελευταία. 
Β' Κατηγορία 
Στις 28/29 Σεπτεμβρίου 2019 θα αρχίσει το πρωτάθλημα στους 2 ομίλους.
Στην 1η αγωνιστική η Δόξα Μικροκάστρου υποδέχεται την Κοζάνη 2004 και η Αναγέννηση Εράτυρας τα Κομνηνά.
 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, ο Βουλευτής της ΝΔ Π. Ε. Κοζάνης Γ. Αμανατίδης, ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής, μέλος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο αντιδήμαρχος Βοΐου καθημερινότητας-υποδομών και έργων Β. Ώττας ο εντεταλμένος αθλητισμού Ν. Τσιαούσης και πρόεδρος Τ.Κ. Σιάτιστας Δ. Σαμαράς.

Γ.Γ. Siatista-Info

Δείτε το βίντεο του Siatista-Info


Δείτε φωτογραφίες










Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael