Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αρχίζει το χτίσιμο της Εθνικής για το Μουντιάλ του 2022 - Απόψε στις 21:45 με το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ


Η Ελλάδα έχει χάσει το... τρένο για το Euro 2020 και ο Φαν 'τ Σιπ θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τη δική του Εθνική με φόντο το Κατάρ 
Υπό διαφορετικές συνθήκες το παιχνίδι της Κυριακής (21.45 OPEN TV) με το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ θα ήταν μια καλή ευκαιρία για την Εθνική ομάδα προκειμένου να κερδίσει εύκολα τρεις βαθμούς στο κυνήγι της πρόκρισης στο Euro 2020. Η ήττα (1-0), ωστόσο, από τη Φινλανδία στο Τάμπερε έβαλε τέλος στα όνειρα πρόκρισης στην τελική φάση.

Η Ελλάδα έμεινε προτελευταία στη βαθμολογία, έχοντας πίσω της μόνο το Λιχτεντσάιν και τη δεύτερη Φινλανδία στο +8, κάτι που κάνει απαγορευτικό οποιοδήποτε ευφάνταστο σενάριο πρόκρισης. Ως εκ τούτου, με αφετηρία την αναμέτρηση με μία από τις πιο αδύναμες ευρωπαϊκές ομάδες, η Εθνική θα προσπαθήσει να εισέλθει στη νέα εποχή του Τζον Φαν 'τ Σιπ.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, δίχως πια το άγχος και την πίεση της πρόκρισης και του αποτελέσματος, έχει την ευκαιρία στα επόμενα πέντε παιχνίδια των προκριματικών να γνωρίσει τους παίκτες του μαζί με τις καλές και κακές συνήθειές τους και να αποφασίσει ποιοι κάνουν και ποιοι όχι στη δική του Εθνική ομάδα.

Ουσιαστικά από το αποψινό ματς με το Λιχτενστάιν αρχίζει η προσπάθεια αναδόμησης της Εθνικής και δημιουργίας μιας νέας και ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, που θα γίνει στο Κατάρ.



ethnos.gr




Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael