Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Βραβευμένος Βοϊατης σεφ θα επιμεληθεί επίσημο δείπνο στη μνήμη της πριγκίπισσας DianaΟ Νίκος Κουλούσιας, από την Νεάπολη Βοΐου ήταν ο σεφ που βρισκόταν στην ομάδα που επιμελήθηκε το μενού του γάμου του πρίγκηπα Harry με τη Meghan Markle, θα μαγειρέψει στο ξενοδοχείο Anantara Oman, το οποίο ανήκει στον Mohamed Al Fajet,  δείπνο αφιερωμένο στη μνήμη της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana.
Το φιλανθρωπικό δείπνο, όπως μάς είπε ο ίδιος μιλώντας στο Olivemagazine.gr, είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο Dining by Design του ξενοδοχείου προς τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Στο αίθριο του συγκεκριμένου εστιατορίου μάλιστα υπάρχει ένα σημείο, το λεγόμενο «Diana’s point», το οποίο είναι, όπως λέγεται, το σημείο που είχε ξαποστάσει η αδικοχαμένη πριγκίπισσα όταν βρισκόταν -αρραβωνιασμένη ακόμα με τον Κάρολο- σε περιοδεία με ελικόπτερο στην περιοχή. 
 
Η περιοχή είναι ορεινή και το σημείο βρίσκεται σε υψόμετρο 2.500 μέτρων οπότε το μενού γευσιγνωσίας 7 πιάτων που θα παρουσιάσει ο σεφ στους 200-280 επίσημους καλεσμένους της εκδήλωσης (ο αριθμός ακόμα δεν είναι γνωστός) θα είναι ένα σύνολο των τοπικών γαστρονομικών δεδομένων και των γευστικών προτιμήσεων της πριγκίπισσας όπως τις πληροφορήθηκε από τον επί χρόνια προσωπικό σεφ της, Darren McGrady. Για την εκδήλωση θα συνεργαστούν η κυβέρνηση του Ομάν με τη βρετανική αλλά και την ελληνική πρεσβεία λόγω της καταγωγής του σεφ.olivemagazine.gr
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael