Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πάλεψε αλλά είπε «αντίο» ο Ατρόμητος (βίντεο)

Η Λέγκια νίκησε 2-0 στο Περιστέρι και προκρίθηκε στα play offs του Europa League. Σκόρερ οι Στολάρσκι (29’) και Γκβίλια (51’) για τους Πολωνούς, είχε δοκάρι στο 17’ ο Ατρόμητος με τον Ρόσα 
 
Πάλεψε αλλά είπε «αντίο» ο Ατρόμητος | in.gr


Ο Ατρόμητος το πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχε πολλές καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στο Περιστέρι με 2-0 από την πολωνική ομάδα. Έτσι, η ομάδα του Περιστερίου αποχαιρέτησε την Ευρώπη καθώς το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 0-0. Σκόρερ για τους Πολωνούς οι Στολάρσκι στο 29′ και Γκβίλια στο 51′.
 
MVP
Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Γκβίλια, με τον Γεωργιανό να σκοράρει το δεύτερο γκολ της ομάδας του και να δίνει την ασίστ στο πρώτο.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι- Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης- Καχίλα (Ουγκράι 58′), Μάντσον (Ούμπιντες 69′)- Χαρίσης Ρόσα, Μανούσος- Βέλλιος (Ενσικουλού 83′)
ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ: Μαγέσκι- Στολάρσκι, Λέφτσουκ, Γεντρέιτσικ, Ρότσα (Βιτέσκα 62′)- Μαρτίνς, Καφού- Άντολιτς, Βέσοβιτς (Ναγκί 68′), Κουλένοβιτς- Λουκίνιας (Καρλίτος 78′)


in.gr




Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael