Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ντέρου Αναστασία: Eυχαριστήρια επιστολή στους Βοιάτες



Αγαπητοί μου πατριώτες .

Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας που μου δείξατε και μου αποδώσατε τη θετική ψήφο σας, στο ταξίδι της αυτοδιοικητικής παλαίστρας. Η ψήφος σας αυτή αποτελεί για μένα, την πιο ουσιαστική και τιμητική αναγνώριση που μου έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Οφείλω να σας ενημερώσω πως οι σταυροί προτίμησης σας στο άτομο μου ήταν καθαροί και αγάπης, δίχως  υπόγειες συνεργασιακές πρακτικές. Δεν εκβίασα συνειδήσεις, δεν χρησιμοποίησα αθέμιτες τακτικές όπως συνηθίζεται στις εκλογές, σεβόμενη την κάθε οντότητα, την ελεύθερη βούληση και τη δημοκρατική διαδικασία.

Αυτές οι εκλογές μου παρεχώρησαν τη δυνατότητα ώστε να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους από τη μια άκρη του Βοίου μέχρι την άλλη.  Ανθρώπους που επιθυμώ να υπάρξουν  παντοτινά στη ζωή μου και θα κάνω το πάν για να μη τους απολέσω. Δημιούργησα νέες φιλίες με προοπτική, όπως επίσης και διέγραψα παλιές φίλιες που μου επέστρεψαν το μαχαίρι... ‘άλλους ανθρώπους πάλι, που μπορεί το αίμα τους να είναι κοινό μέσα στις φλέβες τους με το δικό μου, όμως περισσεύουν στη ζωή μου διότι το σκύλευσαν.

 Επτά συγγενικές πληγές, έλαβα σε αυτές τις εκλογές, όμως εσείς με την αγάπη σας με σηκώσατε στον τίμιο αγώνα μου. Έναν αγώνα που τώρα αρχίζει στην ουσία του.

Σας υπόσχομαι ότι Θα παρακολουθώ στενά την πορεία της  νέας δημοτικής αρχής, θα είμαι παρούσα σε κάθε αδικία  που θα τελείται και θα θέτω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου για την παρεμπόδιση των αδικιών με όλα τα νόμιμα μέσα.

Θα σταθώ αντάξια της τιμητικής σας ψήφου..

Η νέα δημοτική αρχή οφείλει να χαράξει μία ενάρετη πορεία. Να διαθέτει συνεργασιακή και συνειδησιακή παιδεία.

Η νέα δημοτική αρχή έχει καθήκον να καλλιεργεί σύμμετρα της ανάγκες των δημοτών για να υπάρξει αρμονική ανάπτυξη.

Η νέα δημοτική αρχή έχει καθήκον να είναι ο ρυθμιστής αυτού του τόπου.

Η νέα δημοτική αρχή έχει καθήκον να διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες και να συνδράμει σ την καλυτέρευση και δη στη βελτίωση του τόπου.

Η νέα δημοτική αρχή έχει ιερό καθήκον, να λειτουργεί με αίσθημα δικαιοσύνης και με τους κανόνες της ηθικής, της δίκαιης και ίσης μεταχείρισης των δημοτών, όπως και να λειτουργεί με ανιδιοτέλεια.

Η νέα δημοτική αρχή έχει καθήκον να λαμβάνει δίκαιες και δημοκρατικές αποφάσεις και να διαθέτει ανοικτούς ορίζοντες.

Η νέα δημοτική αρχή οφείλει να λειτουργεί  με έμμεσο σκοπό, τη θέληση ,την έφεση για σκληρή εργασία, την αποφασιστικότητα,, την τάξη,  την υπομονή και επιμονή και άλλες τόσες δυνάμεις  που θα συντελέσουν στην καλλιέργεια και την ανάπτυξη με στόχο  την τελείωση.

Η νέα δημοτική αρχή οφείλει να λειτουργεί κάτω από τους κανόνες της ηθικής τάξης, με σεμνότητα, σεβασμό στον συνομιλητή, εξωτερικεύοντας τον πλούτο  της επικοινωνίας.

Η νέα δημοτική αρχή έχει  καθήκον για την αρμονική ανάπτυξη και την  πνευματική καλλιέργεια, να λειτουργήσει με συνθέσεις και δεξιότητες που είναι αναγκαίες για την εκπλήρωση του κοινονικο-πνευματικού προορισμού, να λειτουργήσει με πνευματικούς και συνειδησιακούς ορίζοντες, δημιουργώντας τον απαραίτητο  τεχνικό και πνευματικό πολιτισμό που θα αποτελέσει  επένδυση για τον τόπο.

Η νέα δημοτική αρχή έχει ιερό καθήκον, να λειτουργήσει με εντιμότητα.

Αν η πολιτισμική και κοινωνική μόρφωση δεν κατορθώνει να συμβάλλει στην καλυτέρευση και στην εξύψωση της κοινωνίας, δεν έχει ούτε νόημα ούτε αξία, αντίθετα γίνεται πολλές φόρες και επικίνδυνη. Ποια αξία να έχει  η επιστημονική κατάρτιση ενός λ.χ. ιατρού , όταν εκείνος χωρίς αγάπη βλέπει τον άρρωστο μόνο σαν αντικείμενο για εκμετάλλευση; 

Αλλά και σε πόσες άλλες περιπτώσεις δεν χρησιμοποιήθηκε η  τοπική αυτοδιοίκηση από νοσηρές και διεστραμμένες φύσεις, για την εκτέλεση ακατανόμαστων εγκλημάτων;

Δεν θα ήταν  προτιμότερο να έλλειπε μια τέτοια κατάρτιση, αλλά να διέθετε τουλάχιστον ο άνθρωπος ηθικές αρετές;

Αυτό που έχει πραγματική αξία και συντελεί στην βελτίωση και την προκοπή, είναι οι άνθρωποι οι οποίοι συνδυάζουν αρμονικά τις γνώσεις και την αρετή ή καλύτερα θέτουν τη μόρφωση τους γενική και ειδική στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου. Διότι η μόρφωση μόνη χωρίς ηθικές αρχές, δεν έχει αξία, αλλά αντιθέτως οδηγεί στην  αχαλίνωτη αλαζονεία στον ,καιροσκοπισμό και τις αντικοινωνικές συμπεριφορές…

τουτέστιν <<η γνώσις φυσιοί>>.

Κλείνοντας θα ευχηθώ στη νέα δημοτική αρχή ,να αποτελέσει το εναρκτήριο λάκτισμα μιας κοινωνίας προόδου και προκοπής.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδία μου και διατελώντας μετά τιμής, θέτοντας τον εαυτό μου στη διάθεση σας.

θυμίζοντας σας ότι οφείλουν όλοι οι δημότες να ασκούν έλεγχο στην τοπική αυτοδιοίκηση, για να υπάρξει  ήπια και φυσική βελτίωση και εξελιξιμότητα στον τόπο μας.

Ντέρου Αναστασία του Νέστορος
Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Της Ε.Α.Υ.Θ.
Αστυνομικός.








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael