Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα, υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα



Super League: Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα, υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα




Έπεσε την Κυριακή η αυλαία στη φετινή Super League, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά το πρωτάθλημα αήττητος, καθώς πέρασε νικηφόρα, από τους «Ζωσιμάδες», στην τελευταία στροφή (30η) του φετινού ποδοσφαιρικού μαραθωνίου.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά τον Παναθηναϊκό, που φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου χωρίς να γνωρίσει την ήττα.
Αντίθετ, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα των Ιωαννίνων υποβιβάστηκε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, μαζί με τον Λεβαδειακό και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σώθηκε ο Αστέρας, σε μπαράζ ο ΟΦΗ
Από εκεί και πέρα ο Αστέρας επιβλήθηκε με 3-0 του Πανιωνίου και παρέμεινε στη Super League, με τον ΟΦΗ από την πλευρά του, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι (νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο), να τερματίζει 13ος.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η ομάδα του Ηρακλείου θα διεκδικήσει τη σωτηρία της μέσω τον μπαράζ με αντίπαλο τον δεύτερο της Football League, Πλατανιά.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση, επιβλήθηκε με 3-0 της ΑΕΛ στη θεσσαλική πόλη, ενώ με το ίδιο σκορ πέρασε από τη Λιβαδειά η ΑΕΚ, που τερμάτισε τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα.
https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html
Το πιο εντυπωσιακό σκορ στο φινάλε της Super League το πέτυχε ο Άρης, ο οποίος συνέτριψε με 7-2 την Ξάνθη, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά, το τέλος της οποίας τον βρήκε στην πέμπτη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής άνοιξε το Σάββατο, με τη Λαμία να επικρατεί με 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ενώ νωρίτερα την Κυριακή ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 4-0 τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/5
Απόλλων Σμύρνης-Λαμία 0-3

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/5
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 4-0
ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-3
Άρης-Ξάνθη 7-2
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 3-0
Ατρόμητος-ΟΦΗ 0-2
Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-3
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-2

Στο προκριματικά του Champions League: ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός
Στα προκριματικά του Europa League: ΑΕΚ, Ατρόμητος και Άρης
Σε μπαράζ παραμονής: ΟΦΗ
Στη Football League: Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα



zougla.gr



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael