Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας - Παράταση για τις αιτήσεις της Α΄ ΓυμνασίουΕνημερώνουμε τους γονείς των μαθητών της ΣΤ΄ Δημοτικού ότι από το Υπουργείο Παιδείας δόθηκε παράταση για τις αιτήσεις εισαγωγής στην Α΄ Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων μέχρι την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019. 

Περιμένουμε τα παιδιά της ΣΤ΄ Δημοτικού να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του σχολείου http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr, να γνωρίσουν τις ποικίλες δραστηριότητές μας και να ενταχθούν σε ένα σχολείο που, χωρίς να υστερεί σε τίποτα σε σχέση με τα γενικά σχολεία, συνδυάζει τη γνώση με τη μουσική. 

Η υποβολή της αίτησης γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
α) αυτοπροσώπως στο γραφείο του Διευθυντή κάθε εργάσιμη ημέρα από 08.00 έως 16.00 (το σχολείο βρίσκεται δίπλα στα "Ελληνικά market") ή 

β) τηλεφωνικά στο 2465023461 τις ίδιες ημέρες και ώρες ή
γ) με φαξ στο 2465023461 όλο το εικοσιτετράωρο ή δ) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr όλο το εικοσιτετράωρο ή 

ε) ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας, Πλατεία Παύλου Μελά, 50300, Σιάτιστα. 

Η διαδικασία επιλογής των μαθητών θα γίνει στις 19 Ιουνίου 2019 και δεν απαιτεί μουσικές γνώσεις από τα παιδιά. Θα προηγηθεί και μια προετοιμασία τους που θα λύσει όλες τις απορίες τους. 

Μπορείτε να κατεβάσετε ή να τυπώσετε την αίτηση στην ιστοσελίδα του σχολείου μας ή να πατήσετε εδώ.


https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael