Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Ντιό Ν. Ευφροσύνη - Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη

 https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html

Ντιό Ν. Ευφροσύνη - Μηχανολόγος Μηχανικός
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Κοζάνη

Γεννήθηκε στη Σιάτιστα το 1982.

Το 2005 αποφοίτησε από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Από το 2008 είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στην Οργάνωση Παραγωγής και Βιομηχανικής Διοίκησης του ίδιου τμήματος.

Μέλος του τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδας και κάτοχος πτυχίου εμπειρίας περιβαλλοντικών και ηλεκτρομηχανολογικών μελετών.

Από το 2006 έως το 2010 εργάστηκε στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2000-2006 και στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα με αντικείμενο τη διαχείριση και παρακολούθηση τεχνικών έργων του Γ’ ΚΠΣ, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ΠΕΠ 2000-2006 και το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΘΗΣΕΑΣ».

Μέλος της Ομάδας Σχεδιασμού Προγράμματος (ΟΣΠ) του ΠΕΠ Θεσσαλίας για τη προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Εργάστηκε στα Ι.Ε.Κ Κοζάνης ως διδάσκουσα στον τομέα «τεχνικός δομικών έργων» καθώς και στη Δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού Α.Ε , ΔΕΘ / ΚΛΑΔΟΣ ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.Από το 2011 τεχνικός ασφαλείας και υπεύθυνη παραγωγής στην γουνοποιητική επιχείρηση που διατηρεί στην Καστοριά.

Το 2013 ανέλαβε την τεχνική αξιολόγηση της ορθότητας και πληρότητας μελετών και αδειοδοτήσεων στους τομείς Εκπαίδευση & Διαχείριση υδάτων στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Από το 2018 εξωτερική συνεργάτης σε εταιρεία δικτυακών υπηρεσιών και συμβούλων επιχειρήσεων.

Συμμετείχε στα OPEN DAYS- πιλοτικά έργα στην Ευρώπη των Περιφερειών, στις Βρυξέλλες, σε Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης με θέμα «Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης», καθώς και σε Εθνικό Συνέδριο για τις Ήπιες Μορφές Ενέργειας του Ινστιτούτου Ηλιακής Τεχνικής στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.


Ομιλία της κα. Ντιό Ν. Ευφροσύνης από την παρουσίαση του συνδυασμού "Αλλάζουμε Πορεία" με υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας τον Γιώργο Κασαπίδη


Ντιό Ν. Ευφροσύνη
Μηχανολόγος Μηχανικός

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Κοζάνης

κ.6979220515, τ.2467085316
e-mail:efrosini.ntio@gmail.comTop Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael