Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Συγκέντρωση Ψηφοδελτίου Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου στη Σιάτιστα (φωτο)




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Βοίου με τους υποψηφίους για το Δήμο και τις τοπικές κοινότητες Σιάτιστας, Νεάπολης και Μικροκάστρου στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Σιάτιστα. Επίσης παρευρέθηκαν υποψήφιο Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της Λαικής Συσπείρωσης για τη Δυτική Μακεδονία από την περιοχή. 


Στη συγκέντρωση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοίου Μιχάλης Καραμπατζιάς ανέλυσε τις εξελίξεις της πολιτικής επικαιρότητας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, τονίζοντας τις προτάσεις του συνδυασμού για συγκεκριμένα ζητήματα του Δήμου Βοίου. 

Τονίστηκε η ανάγκη να ανοίξει η προεκλογική συζήτηση σε ουσιώδη ζητήματα που απασχολούν το λαό του Βοίου, όπως το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας, την έλλειψη υποδομών, κυρίως αθλητικών, το ζήτημα των ναρκωτικών που αποτελεί «μάστιγα» για τη νεολαία του τόπου, όπως ακόμα και για την επικείμενη δημιουργία σταθμών διοδίων στην περιοχή, εξέλιξη για την οποία η Λαική Συσπείρωση είναι κάθετα αντίθετη και θα πρωτοστατήσει στον αγώνα ενάντιά της. 


Συνολικά, τονίστηκε η ανάγκη να ενισχυθεί σημαντικά ο συνδυασμός στο Δήμο και τις Τοπικές κοινότητες, όπως και στις Περιφερειακές εκλογές, να ενισχυθεί σημαντικά το ΚΚΕ στις επικείμενες Ευρωεκλογές. Τέλος, προγραμματίστηκε πλατύ άνοιγμα για τις επόμενες μέρες στους εργαζομένους και τη νεολαία της περιοχής του Βοίου.





https://siatista-info.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html




Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael