Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ευχαριστήριο μήνυμα του Επιμελητηρίου Κοζάνης 
Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης ευχαριστούν θερμά τα μέλη και τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ανταλλαγής ευχών για το Νέο έτος Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Νικόλαος Σαρρής, ευχαριστούν θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, στην εκδήλωση «Ανταλλαγής Ευχών για το Νέο Έτος». Την καθιερωμένη εδώ και χρόνια εκδήλωση αυτή, που για πρώτη φορά εφέτος πραγματοποιήθηκε τη δεύτερη ημέρα του νέου Χρόνου, τίμησαν με την παρουσία τους τόσο τα μέλη του Επιμελητηρίου, όσο και οι εκπρόσωποι της Πολιτείας και των Φορέων και Αρχών της περιοχής, ενώ τα κάλαντα έψαλε η χορωδία του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης. 

Σ’ όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ανταλλαγής ευχών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου και ένωσαν τις ευχές τους με αυτές των εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας του τόπου μας για ένα καλύτερο και περισσότερο φιλικό προς την επιχειρηματικότητα Νέο έτος, με ελπίδα και προοπτική για νέες επενδύσεις και αναπτυξιακά μέτρα, το Επιμελητήριο Κοζάνης και οι άνθρωποι του εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, ευχόμενοι για ακόμη μια φορά το Νέο έτος να φέρει σε όλους Υγεία και Ευτυχία και ιδιαίτερα στους επιχειρηματίες. Εμπόρους, βιοτέχνες και Επαγγελματίες την Επιτυχία σε όλους τους επαγγελματικούς και προσωπικούς τους στόχους.

H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2019 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael