Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μικροπροβλήματα από το χιονιά σε Σιάτιστα και Βοΐο! (φωτο-βίντεο)Συνεχίζουν τα μικροπροβλήματα από το χιονιά και τον παγετό στη Σιάτιστα, οι ισχυροί άνεμοι και το παγωμένο χιόνι που πέφτει από τα μεσάνυχτα έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολη η κατάσταση στις μετακινήσεις των κατοίκων τις πόλης.


ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω της κακοκαιρίας: Ο κεντρικός δρόμος παρότι καθαρίζεται συνεχώς στη Σιάτιστα λόγω όμως του παγωμένου χιονιού που πέφτει είναι επικίνδυνος... όπως θα δείτε στο βίντεο αυτοκίνητα δίπλωσαν γιατί δεν είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες η χιονολάστιχα!!!
 Ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας Τζήμτσιος Κωνσταντίνος μαζί με άνδρες και Γυναίκες του Α.Τ. στο καθήκον.

Σημαντική συμβολή του Α.Τ. Σιάτιστας που τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκεται στους δρόμους για να βοηθήσει τους οδηγούς.


Λόγω του χιονιά προβλήματα υπάρχουν στην παλαιά εθνική Κοζάνης-Ιωαννίνων από το 50ο έως 96ο χλμ. στο ύψος του Πεντάλοφου Βοΐου.


Η χιονοθύελλα που πλήττει τη Σιάτιστα θα σταματήσει την Παρασκευή...
Γ.Γ. Siatista-Info

H γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή και το 2019 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πίστη, ελπίδα και αγάπη για όλους μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Aπό την φωνή της Σιάτιστας Siatista-Info

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael