Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Καστοριά: Τι λέει το ΚΕΕΛΠΝΟ για την επιδημία γαστρεντερίτιδας στο Άργος Ορεστικό (βίντεο)Στο Άργος Ορεστικό το ΚΕΕΛΠΝΟ – Αρνητικά τα αποτελέσματα και της Λάρισας

Στο δημαρχείο του Άργους Ορεστικού βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου. Σύμφωνα με δήλωση της υπεύθυνης του κλιμακίου τα πρώτα αποτελέσματα των δειγμάτων του νερού από το εργαστήρι του ΠΕΔΥ στη Λάρισα είναι αρνητικά καθώς δεν ανιχνέυτηκε κάτι επιλήψιμο.
 
Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε η υπεύθυνη του γραφείου τροφιμογενών νοσημάτων του ΚΕΕΛΠΝΟ Κασσιανή Μέλλου, «δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα στις εξετάσεις του νερού που να πιστοποιεί μόλυνσή του. Δεν επιβεβαιώνεται καμία τέτοια θεωρία. Η επιδημία οφείλεται σε ιό, ενώ όλες οι εξετάσεις για το πόσιμο νερό ήταν αρνητικές».

Επίσης σημείωσε ότι: «εντοπίστηκε ιός στα κόπρανα των ατόμων που νοσήσανε, που δεν προήλθε από το νερό, μετά από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε. Οι έρευνες αναμένονται να στραφούν σε άλλα αιτία, με πιθανό κάποιο τρόφιμο μαζικής κατανάλωσης».
sentra.com.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael