Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Ήττα για την ΑΕΚ - «Πετάει» η Γιουβέντους! Άλωσε το Χοφενχάιμ με ανατροπή η Σίτι (βίντεο)





Απίθανο ματς στο ΟΑΚΑ - Η Ένωση επέστρεψε από το 0-2 σε 2-2 αλλά γνώρισε τελικά την ήττα - Έφθασε κοντά σε μία επική ανατροπή ομάδα του Ουζουνίδη - Στη μοναδική της αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε η Μπενφίκα - Δεύτερη ήττα για την Ένωση στο Champions League - Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις


Σε ένα «τρελό» ματς στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει με 0-2, ισοφάρισε νωρίς σε 2-2 μετά και την αποβολή του Ντίας για τη Μπενφίκα και πλησίασε σε μία… επική ανατροπή, αλλά τελικά έχασε τα πάντα, από ένα σουτ του Σεμέδο στην αντεπίθεση.
Ο Κλωναρίδης πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, ήταν όμως και ο μοιραίος της ομάδας στο ματς, αφού με το σκορ στο 2-2 έχασε απίθανη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Έτσι η Ένωση έχει δύο ήττες πλέον μετά από δυο ματς στο Champions League


Με τον Ντιμπαλά να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο Champions League, η Γιουβέντους συνέχισε την τέλεια σεζόν της σε Ιταλία και Ευρώπη, με μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά με 3-0 κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις. Νίκη με ανατροπή για τη Σίτι στη Γερμανία, όπου επικράτησε με 1-2 της Χοφενχάιμ.



Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε με τη «φωτιά» στη Γερμανία, αλλά τελικά δεν… κάηκε. Έχοντας ηττηθεί και στην πρώτη αγωνιστική από τη Λιόν στο Ετιχάντ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο» μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα, από το γκολ του Μπελφοντίλ, όμως κατάφερε τελικά να «σώσει την παρτίδα» στο τέλος.




O Άγιαξ αν και βρέθηκε μόλις στο 4΄ πίσω στο σκορ από την Μπάγερν κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Μόναχο και... βλέπει πρωτιά στον όμιλο της ΑΕΚ.





Εύκολο και ξεκούραστο βράδυ για την Ρόμα στο Ολίμπικο απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν (5-0) με χατ τρικ Τζέκο, σκούρα τα βρήκε στη Μόσχα η Ρεάλ που γνώρισε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ (1-0), με τους Μαδριλένους να σημαδεύουν τρεις φορές τα δοκάρια!



Η Σαχτάρ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά η Λυών μέσα σε 2 λεπτά μετέτρεψε το 0-2 σε 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0: «Πάγωσαν» την προβληματική Ρεάλ οι Ρώσοι


Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:
Χόφενχαϊμ – Μάντσεστερ Σίτι (1-2)
Γιουβέντους – Γιανγκ Μπόις (3-0)
Μπάγερ Μονάχου – Άγιαξ (1-1)
ΑΕΚ – Μπενφίκα (2-3)
Λυών – Σακτάρ (2-2)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης (1-0)
Ρόμα – Βικτόρια Πλζεν (5-0)
Μάντσεστερ Γιουνάιτετ – Βαλένθια (0-0)





newsit.gr - sdna.gr









Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael