Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μέτωπο Νίκης: Οι Έλληνες έχουμε πατριωτικό καθήκον να υπερασπιστούμε την ιστορία μας


Με ομόφωνη απόφασή του το πολιτικό συμβούλιο του Μετώπου Νίκης, θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 04.02.2018 και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα, μαζί με τον μπλοκ των Πειρατών και των πολιτών κατά των πλειστηριασμών στα Μεσόγεια.

Για τους φίλους που επιθυμούν να συμμετέχουν μαζί μας, παρακαλούμε όπως αποστείλουν μήνυμα στα mail info@metoponikis.gr και info@piratesinathens.gr,  προκειμένου να ενημερωθούν για τον τόπο και την ώρα της συγκέντρωσης.

Ήρθε η ώρα να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να υπερασπιστούμε την αλήθεια απέναντι στους εγχώριους πολιτικούς νάνους και εθνικούς μειοδότες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που εκτελώντας εντολές αλλότριες του ελληνικού ξεπουλούν την ιστορία της.

Οι Έλληνες έχουμε πατριωτικό καθήκον να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε όσους διακυβεύουν την εθνική ακεραιότητα της πατρίδος μας.

Να ενωθούμε και να βροντοφωνάξουμε με μια φωνή, ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και το όνομα της δεν πωλείται.

Ζήτω η ελευθερία.

Ζήτω η Μακεδονία.




Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr




















Top Post Ad

https://i.imgur.com/W4cdK6E.jpeg

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael