Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σειρά συναντήσεων του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νικολάου Σαρρή και των μελών της νέας Διοικητικής Επιτροπής (φωτo)


Σειρά συναντήσεων πραγματοποιεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νικόλαος Σαρρής και τα μέλη της νέα Διοικητικής Επιτροπής με εκπροσώπους Φορέων, Αντιπεριφερειών, Δήμων, Οργανισμών,  Ιδρυμάτων, αλλά και επιχειρηματίες και  στελέχη επιχειρήσεων, κ.α., για θέματα συνεργασίας που αποσκοπούν στη χάραξη ενός νέου πλαισίου κοινής προώθησης δράσεων και ανάληψης πρωτοβουλιών, που θα οδηγήσουν στη βελτίωση των συνθηκών επιχειρηματικής & επενδυτικής δραστηριοποίησης στην Π.Ε. Κοζάνης, στην επίλυση προβλημάτων της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής,  αλλά και στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, με παράλληλη προώθηση της προβολής των τοπικών προϊόντων σε περισσότερες αγορές.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαρρής δέχθηκε στο γραφείο του στο Επιμελητήριο Κοζάνης τον πρύτανη του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητή κ. Αντώνιο Τουρλιδάκη, τους Αντιπεριφερειάρχες Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου κ. Παν. Κώττα και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δημ. Καρακασίδη, τους Προέδρους και μέλη της Διοίκησης του τμ, Οικονομικού Επιμελητηρίου ΔΜ, κ. Εμμ. Καρακάση, και του παραρτήματος ΓΕΩΤΕΕ Δ.Μ., κ. Θ.  Σιόγκα, και στελέχη της ΑΝ.ΚΟ. ΑΕ., ενώ συνάντησε στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κ. Παν. Πλακεντά και το Δήμαρχο Κοζάνης κ. Ελευθ. Ιωαννίδη,  την Αντιδήμαρχο Οικονομικής Ανάπτυξης κα Χρύσα Αθανασιάδου, καθώς και τον πρύτανη του ΤΕΙ ΔΜ, καθηγητή κ. Στέργιο  Γκανάτσιο.


Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη ΔΜ, τους Βουλευτές ΠΕ Κοζάνης, του Δημάρχους Εορδαίας, Βοίου, Σερβίων- Βελβεντού, Δ/ντές της ΔΕΗ ΑΕ κ.α.


Siatista-Info: Σειρά συναντήσεων του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νικολάου Σαρρή και των μελών της νέας Διοικητικής Επιτροπής

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael