Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πονοκέφαλος, για το δήμαρχο Βοΐου, οι αλλαγές ΑντιδημάρχωνΣε δύσκολη θέση βρίσκεται, ως φαίνεται κι όπως ακούγεται, ο δήμαρχος Βοΐου Δ. Λαμπρόπουλος, καθώς, προς τα τέλη Φεβρουαρίου , προγραμματίζει αλλαγές, σχεδόν, σε όλα τα πόστα Αντιδημαρχών και των Προέδρων Νομικών Προσώπων, με τις πιέσεις, προς εκείνον, από κάθε κατεύθυνση, να είναι ασφυκτικές.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της στήλης, για τη θέση της νυν Αντιδημάρχου Οικονομικών Γλυκερίας Παπαδιώτη-Νταβατζή προορίζεται η Φωτεινή Ζιάρα, δηλαδή η πρώην πρόεδρος της ΔΥΠΡΑ Α.Ε., η ξαφνική αντικατάστασή της οποίας, από το συγκεκριμένο πόστο, είχε προκαλέσει την έντονη αντίδρασή της, επηρεάζοντας τη σχέσή της με το δήμαρχο Βοΐου. Αυτά φαίνεται, πως, έχουν ξεπεραστεί και η Φ. Ζιάρα θα βρεθεί σε κάποιο σημαντικό πόστο, με την Αντιδημαρχία Οικονομικών να είναι η πιθανότερη. 

Ο Παναγιώτης Καρακουλάκης αναμένεται να αντικαταστήσει το σημερινό Αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών, Λάζαρο Γκερεχτέ, με τον τελευταίο να ακούγεται, έντονα, από διαφόρους κύκλους, πως, στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου, φήμη ή γεγονός που θα επηρεάσει – όπως φαίνεται –  κατά πολύ την τελική απόφαση τού δημάρχου Δ. Λαμπρόπουλου, ως προς την αντικατάστασή του ή μη. 

Σε άλλα πρόσωπα – πόστα, ο Γεώργιος Τσαρτσαμπαλίδης είναι πολύ πιθανό να  αντικαταστήσει τον νυν Αντιδήμαρχο αγροτικής και επιχειρηματικής οικονομικής ανάπτυξης, Ιωάννη Χατζή, ενώ ο νυν Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, καθαριότητας, Λουκάς Κοτρώτσιος, φημολογείται, πως, θα αντικατασταθεί απο τον Χρήστο Δόρδα. Σε ό,τι αφορά τον Αντιδήμαρχο Συγκοινωνιών και Κυκλοφορίας, Ευθυμιάδη Αναστάσιο, το πιθανότερο σενάριο, τον θέλει, να παραμένει στη θέση του. 
Όλες οι παραπάνω πληροφορίες, που σας μεταφέρει η στήλη, προέρχονται από συζητήσεις σε πολιτικά πηγαδάκια μεταξύ συμβούλων της δημοτικής αρχής, πριν και μετά, τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βοΐου.
Η Χύτρα - kozan.gr
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael