Το μυστήριο πίσω από την ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σήμερα το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή δίπλα από την πόλη της Κοζάνης, προσπαθεί να λύσει η Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε καμία δήλωση από συγγενείς αγνοούμενου το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης. Αυτό κάνει ιδιαίτερα δύσκολο το έργο της Αστυνομίας, η οποία προσπαθεί με τα στοιχεία τα οποία έχει συλλέξει να βρει κάτι που θα την βοηθήσει.
Το άψυχο σώμα εικάζεται, βάσει της κατάστασης που βρέθηκε, ότι βρισκόταν στην περιοχή ήδη πριν από περίπου ένα μήνα.
====
Κοζάνη: Σώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στον Κασλά
Νεκρό σώμασε πολύ προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (6/9), σε υπαίθρια έκταση στην περιοχή του Κασλά, πίσω από την Ιερά Μονή Αναλήψεως, έξω από την Κοζάνη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σώμα εντόπισε κτηνοτρόφος, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.
Λόγω της προχωρημένης σήψης, δεν είναι δυνατόν σε αυτή τη φάση να προσδιοριστούν με βεβαιότητα το φύλο και η ηλικία του πτώματος. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πιθανότατα για άνδρα, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες χωρίς να επιβεβαιώνονται από την αστυνομία πρόκειται για ηλικιωμένο άντρα.
Η ταυτότητα του σώματος, καθώς και το φύλο, η ηλικία και τα αίτια του θανάτου, αναμένεται να αποσαφηνιστούν από την ιατροδικαστική εξέταση και την αστυνομική έρευνα.
πηγη ertnews.gr
Κοζάνη: Στα… αζήτητα το νεκρό σώμα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη
Σεπτεμβρίου 07, 2026





















