Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη: Νίκη για ΟΦΗ, ισοπαλία για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό!

https://i.imgur.com/lCIGKEX.jpeg

ΠΑΟΚ – Μπραν 1-1: Για το διπλό στη Νορβηγία ο δικέφαλος μετά την ισοπαλία στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε ισοπαλία στην Μπραν και θα τα παίξει όλα για όλα εκτός έδρας.

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Μπραν και θα παλέψει για πρόκριση στη Νορβηγία, στη ρεβάνς (27/8) των play off του Conference League

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίωρο με αρκετές χαμένες ευκαιρίες, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πλασέ του Κρίστιαν Έρικσεν (57′). Κατάφεραν, τουλάχιστον, να αποφύγουν την ήττα χάρη στην κεφαλιά του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα (80′), με τους 15.000 φίλους της ομάδας να αποχωρούν μάλλον δυσαρεστημένοι στο τέλος της αναμέτρησης.

 https://www.ieidiseis.gr/wp-content/uploads/2026/08/OFI-1200x700.jpg

ΟΦΗ – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 3-0: Τριπλή «μπαλωθιά» στο Ηράκλειο και «βλέπουν» league phase οι Κρητικοί

Σπουδαίο και αποφασιστικό βήμα πρόκρισης έκανε ο ΟΦΗ στο «Παγκρήτιο». 

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ταξιάρχη Φούντα που πέτυχε δύο γκολ, ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας με σκορ 3-0 και έθεσε πολύ στέρεες βάσεις για πρόκριση στη league phase του UEFA Europa League.

Οι Κρητικοί μπήκαν από το ξεκίνημα με πάθος και με ορμή, πιέζοντας ψηλά και αναγκάζοντας σε λάθη τους φιλοξενούμενους. Προειδοποίησαν στο 9΄ με τον Αϊτόρ να μην κάνει σωστή επιλογή προ του Λαπούκοφ (επέλεξε να πασάρει), όμως στο 19΄ ο Ισπανός ήταν αυτός που δημιούργησε το 1-0. Από δική του παράλληλη μπαλιά στην περιοχή, ο Ταξιάρχης Φούντας με τελείωμα πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ και «έβαλε φωτια» στο Παγκρήτιο.

https://www.ieidiseis.gr/wp-content/uploads/2026/08/5294689-1-1200x700.jpg

Ιδανικός αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός – Πάει για τελικό στην Τσεχία (2-2)

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να χάσει το προβάδισμα με δύο γκολ και πάει στην Τσεχία για την πρόκριση.

Μέσα σε λίγα λεπτά ο Παναθηναϊκός πέταξε ένα προβάδισμα που έμοιαζε ικανό να του δώσει ξεκάθαρο πάνω χέρι για την πρόκριση στη League Phase του Conference League. 

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 2-0 της Χράντετς Κράλοβε στο ΟΑΚΑ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Τεττέη, όμως οι Τσέχοι χτύπησαν δύο φορές στο φινάλε και έφυγαν με το 2-2.

Η ομάδα του Γιάκομπ Νίστρουπ παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, και με δύο εξαιρετικά γκολ του Έλληνα επιθετικού στο 55′ και το 61′ έδειχνε να έχει βάλει τις βάσεις για τη νίκη.

Όλα άλλαξαν, όμως, στα τελευταία λεπτά. Ο Ουμάρ μείωσε σε 2-1 στο 89′ και στις καθυστερήσεις βρήκε ξανά δίχτυα για το 2-2, μετατρέποντας ένα βράδυ που είχε εξελιχθεί ιδανικά για τον Παναθηναϊκό σε μεγάλη χαμένη ευκαιρία. 

Πλέον, η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της Τσεχίας.


πηγη ieidiseis.gr


Top Post Ad

 

Below Post Ad