Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πτολεμαΐδα: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση εκβίασης και απάτης σε βάρος 41χρονου

Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας, υπόθεση εκβίασης και απάτης που τελέσθηκε σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, στην Πτολεμαΐδα

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 36χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εκβίασης και της απάτης

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση εκβίασης και απάτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας, που τελέσθηκε σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, μέσω διαδικτύου, από τα μέσα του μηνός Φεβρουαρίου έως τα μέσα του μηνός Απριλίου του τρέχοντος έτους.

Ειδικότερα, ο 41χρονος κατήγγειλε ότι, κατά τα μέσα του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2026, ήρθε σε επικοινωνία με άγνωστη γυναίκα, μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να του παρέχει υπηρεσίες χαρτομαντείας προς επίλυση προσωπικού του θέματος, καταβάλλοντας σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των -250- ευρώ.

Στη συνέχεια, η προαναφερόμενη γυναίκα, τον απείλησε ότι θα δημοσιοποιήσει τις συνομιλίες τους σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα ο 41χρονος να καταβάλει στον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό επιπλέον, το χρηματικό ποσό των -4.520- ευρώ.

Ύστερα από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των προαναφερόμενων αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 36χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εκβίασης και της απάτης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. 

 

Top Post Ad

 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael