Νέα δικαίωση πέτυχε στις αίθουσες του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς παραμένει στη θέση εργασίας του στο Δήμο Κηφισιάς δυνάμει προσωρινής διαταγής, ένας συμβασιούχος – εργαζόμενος.
Ο συμβασιούχος, σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο “Ταμπάκος και Συνεργάτες” που ανέλαβε τη νομική του εκπροσώπηση, αλλά και τη γνωστοποίηση της υπόθεσης απασχολείτο με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στις υπηρεσίες του Δήμου με την ειδικότητα ΤΕ Τεχνικών.
Ο Πρόεδρος Υπηρεσίας του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δέχθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής του εργαζόμενου, υποχρεώνοντας το Δήμο Κηφισιάς να τον απασχολεί στη θέση εργασίας του καταβάλλοντας σε αυτόν τις νόμιμες αποδοχές του, μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων του, η δικάσιμος της οποίας προσδιορίστηκε για να τις 4 Νοεμβρίου 2026.
ΠΗΓΗ
























