
Σήμερα είναι ο αγώνας ΑΕΚ - Ολυμπιακός.
Την ελπίδα του πως ο φετινός τίτλος που κατέκτησε η ομάδα του θα είναι η αρχή ενός κύκλου που θα φέρει κι άλλες επιτυχίες στον σύλλογο, εξέφρασε ο Μάρκο Νίκολιτς.
Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών CosmoteSports TV ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια (Κυριακή 17/5, 19:30), για την 6η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.
Η Ένωση εξασφάλισε την περασμένη Κυριακή (10/5) το 14ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και πρώτο με τον 46χρονο Σέρβο τεχνικό στον πάγκο της. Οι οπαδοί γέμισαν την «Αγιά Σοφιά-Allwyn Arena» το απόγευμα του Σαββάτου, στην ανοιχτή προπόνηση, ενώ μετά το τέλος του αυριανού αγώνα θα πραγματοποιηθεί η φιέστα.
Την ελπίδα πως ο Ολυμπιακός θα τερματίσει τελικά στη δεύτερη θέση της Super League, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα προκριματικά του UEFA Champions League της προσεχούς περιόδου, εξέφρασε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται σήμερα Κυριακή 17/5.
Την τελευταία συνέντευξη της σεζόν σε pregame αγώνα παραχώρησε ο Ράφα Μπενίτεθ ενόψει του κυριακάτικου (17/5, 19:30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την 6η και τελευταία αγωνιστική των play off της Super League.
Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην Cosmote TV για το πόσο δύσκολο είναι να παραμείνουν απόλυτα ενεργοί και συγκεντρωμένοι όλοι οι παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πάλμερ-Μπράουν και Τεττέη.
Σημειώνεται πως χωρίς τον Ανδρέα Τεττέη θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής στο τελευταίο ιστορικά παιχνίδι του στο «Απόστολος Νικολαΐδης».























