Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των 3/4 εκπροσώπων μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν (18/2, 22:00 MegaTv) ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα playoffs του Champions League.
Οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν να πανηγυρίσουν ακόμη μία νίκη απέναντι στις «ασπιρίνες», όπως έκαναν στις 20/1 την 7η αγωνιστική της League Phase (2-0).
Μία ημέρα αργότερα (19/2), ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Βικτόρια Πλζεν στο «ΟΑΚΑ» (22:00 - Cosmote) για τον ενδιάμεσο γύρο του Europa League, με τις δύο ομάδες να έχουν αναδειχθεί ισόπαλες στο ίδιο γήπεδο στις 11/12, για την 6η «στροφή» του ενιαίου ομίλου (0-0).
Ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί και πάλι με Ισπανούς φέτος στην Ευρώπη και μάλιστα τους ίδιους για δεύτερη φορά. Θα φιλοξενήσει τη Θέλτα (19/2, 19:45- Cosmote) στα playoffs της 2ης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, απ' την οποία είχε ηττηθεί (2/10, 3-1) στη 2η αγωνιστική της League Phase, επί ισπανικού εδάφους.
Η ΑΕΚ αγωνίζεται στο Conference League, θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της τον Μάρτιο, καθώς έχει προκριθεί απευθείας στη φάση των «16» και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της εκεί, ο οποίος είναι ένας απ' τους νικητές των ζευγαριών, Ντρίτα - Τσέλιε ή Νόα - Άλκμααρ (27 Φεβρουαρίου η κλήρωση).
πληροφορίες από foxbet.gr
Οι Ελληνικές ομάδες παίζουν μπάλα στην Ευρώπη!
Φεβρουαρίου 18, 2026



























