Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Έπεσε από την κορυφή η ΑΕΚ - Νίκη για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Ήταν… Ατρόμητος ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι

Με γκολ των Μαρτίνς και Ταρέμι η ομάδα του Μεντιλίμπαρ επικράτησε 2-0 του «αστεριού» και ανέβηκε στην κορυφή 

«Ποδαρικό» με το… δεξί έκανε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του ματς στο πρωτάθλημα για τη νέα χρονιά, φεύγοντας από το Περιστέρι με ένα πολύτιμο τρίποντο, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να υπερασπιστεί το στέμμα του στη Super League

Οι Πειραιώτες με γκολ των Μαρτίνς (35’) και Ταρέμι (57’) επικράτησαν το Σάββατο με 2-0 του Ατρομήτου, για την 16η αγωνιστική και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Άρης «γκρέμισε» την ΑΕΚ από την κορυφή

Η «Ένωση» έμεινε στο 1-1 με τους Θεσσαλονικείς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», βλέποντας την ομάδα του Χιμένεθ να ανακόπτει το νικηφόρο σερί της

Με βαθμολογικές απώλειες συνδυάστηκε το πρώτο ματς της ΑΕΚ για το 2026 στο πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» έμεινε στο 1-1 με τον Αρη, στο μεταξύ τους ντέρμπι που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 16η αγωνιστική της Super League, κι έτσι δεν κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή, όπου βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός.

Mάλιστα ο «δικέφαλος» θα πρέπει να είναι και ικανοποιημένος με τον βαθμό, καθώς δεν είχε καθόλου καλή απόδοση στο εν λόγω ματς.

Η ομάδα του Νίκολιτς προηγήθηκε με τον Κοϊτά στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο δέχτηκε άμεσα στην ισοφάριση από τους γηπεδούχους (στο 11′ με τον Γένσεν) αποτυγχάνοντας στο υπόλοιπο του ματς να βρει το γκολ της νίκης.

 
«Διπλό» με την υπογραφή Κωνσταντέλια για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον διεθνή άσο ο «δικέφαλος » του Βορρά πέρασε με το εμφατικό 3-0 από την έδρα του Παναιτωλικού

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ έκανε…. περίπατο το Σάββατο στο Αγρίνιο, επικρατώντας άνετα με 3-0 του Παναιτωλικού, για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο αστέρας του «δικεφάλου» του Βορρά σκόραρε δις (26′, 57′) και βοήθησε την ομάδα του να πετύχει μία πολύ εύκολη νίκη απέναντι στα «καναρίνια», κόντρα στα οποία σκόραρε και ο Γιακουμάκης (45+1′).

Ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ στη Super League έκανε ο Ζαφείρης. 

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, 3-0 τον Πανσερραϊκό

Η ομάδα του Μπενίτεθ, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ της στο πρώτο μέρος, επιβλήθηκε με 3-0 του Πανσερραϊκού - Καλή παρουσία Τεττέη στο ντεμπούτο του

Με νίκη μπήκε στη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με 3-0 του Πανσερραϊκού, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία στην 16η αγωνιστική της Super League.

Το ντεμπούτο του με τους «πράσινους» έκανε στο αποψινό ματς ο Ανδρέας Τεττέη, ο οποίος είχε θετική παρουσία.

Στο αποψινό ματς το «τριφύλλι» είχε τρεις μεγάλες επιστροφές, καθώς οι Πελίστρι, Ρενάτο Σάντσες και Κυριακόπουλος έκαναν την επανεμφάνισή τους μετά από καιρό στη δράση.

πηγη zougla.gr

 

Top Post Ad


Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael