Ψυχρολουσία για τον Παναθηναϊκό – Ήττα με… ανατροπή 2-1 από την Γκόου Αχέντ Ινγκλς
Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Σφιντέρσκι, ωστόσο δύο γκολ του Σμιτ έγειραν την πλάστιγγα του ματς προς τη μεριά των ΟλλανδώνΣε ένα ματς που προηγήθηκε και είχε ευκαιρίες για να πετύχει πολλά περισσότερα τέρματα (33-6 οι τελικές) ο Παναθηναϊκός εν τέλει έφυγε με άδεια τα χέρια.
Η ομάδα του Χρήστου Κόντη ηττήθηκε με… ανατροπή 2-1 από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, με αποτέλεσμα να μην κεφαλαιοποιήσει το θριαμβευτικό «διπλό» της πρεμιέρας επί της Γιουνγκ Μπόις.
Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 55’ με το γκολ του Σφιντέρσκι, ωστόσο στη συνέχεια έδωσαν μέτρα στους Ολλανδούς και δέχθηκαν δύο γκολ απ’ τον Σμιτ στο 75’ και στο 82’, γνωρίζοντας έτσι μία ήττα, που σαφέστατα αποτελεί πισωγύρισμα στην ευρωπαϊκή του πορεία.
==========
Η Θέλτα έκοψε τα… φτερά του ΠΑΟΚ – Με 3-1 ηττήθηκε ο «δικέφαλος» στο Βίγκο
Η ομάδα του Λουτσέσκου σκόραρε πρώτη με τον Γιακουμάκη, ωστόσο ο σύλλογος της Γαλικίας έφερε... τούμπα το ματς, παίρνοντας το τρίποντο
Μολονότι προηγήθηκε στο σκορ, ο ΠΑΟΚ εν τέλει γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Θέλτα την Πέμπτη στο «Μπαλαϊδος», σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League.
Ο Γιώργος Γιακουμάκης (37’) άνοιξε το σκορ για τους «ασπρόμαυρους», όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν με τα γκολ των Ιάγκο Άσπας (45’+2’), Μπόρχα Ιγκλέσιας (53’) και Γουίλιοτ Σβέντμπεργκ (70’) για να φτάσουν στο πρώτο φετινό τους «τρίποντο» έπειτα από οκτώ (αποτυχημένες) προσπάθειες σε LaLiga και Ευρώπη.
Έτσι η ομάδα του Λουτσέσκου έμειναν στον έναν πόντο μετά από δύο παιχνίδια και είδε το έργο της για την πρόκριση να γίνεται πιο δύσκολο.
=========
Πρώτη φετινή ήττα για την ΑΕΚ, έχασε με 3-1 από την Τσέλιε
Η ομάδα του Νίκολιτς προηγήθηκε στην έδρα της Σλοβένων με τον Κουτέσα, ωστόσο ο Κοβάσεβιτς με χατ-τρικ έκανε μόνος του την ανατροπή για το συγκρότημα του ΡιέραΣτο «Στάντιον Ζ’ντέζελε» τερματίστηκε το αήττητο σερί που «έτρεχε» μέχρι σήμερα η ΑΕΚ, καθώς η «Ένωση» ηττήθηκε με 3-1 σκορ από την Τσέλια, στην πρεμιέρα της League Phase του Conference League.
Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με τον Κουτέσα, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή με τον Κοβάσεβιτς, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (34΄,55΄,80΄) και εξελίχθηκε σε… δήμιο της ελληνικής ομάδας.
Η Τσέλιε κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό και μοντέρνο ποδόσφαιρο.
Europa -Conference League: Ήττα για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!
Οκτωβρίου 03, 2025



























