Οι επιτήδειοι ληστές θέλησαν να ξηλώσουν όλο το ΑΤΜ.Επιχείρηση κλοπής ολόκληρου του ΑΤΜ στην περιοχή Λάππα Αχαϊας από τουλάχιστον 4 άτομα στις 3.20 τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/3).
Σύμφωνα με το flamis.gr, οι δράστες έφθασαν στο σημείο που βρίσκεται στο ΑΤΜ στο κέντρο του χωριού και χρησιμοποιώντας ένα κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο έπεσαν με την όπισθεν πάνω στο μηχάνημα ώστε να αποκολληθεί. Και όντως μετά από κάποιες προσπάθειες το κατάφεραν.
Οι περίοικοι βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια των σπιτιών τους και κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι δράστες που είχαν φθάσει στο σημείο με δύο κλεμμένα αυτοκίνητα φόρτωσαν το ΑΤΜ στο αγροτικό και έφυγαν.
Όμως στάθηκαν άτυχοι γιατί σε μία απότομη στροφή και ενώ είχαν αναπτύξει ταχύτητα το ΑΤΜ έπεσε από την καρότσα του αγροτικού στο δρόμο. Και επειδή κατάλαβαν ότι η Αστυνομία πλησίαζε (τους κυνηγούσε περιπολικό), ενώ κάτοικοι φώναζαν, το παράτησαν και απομακρύνθηκαν γρήγορα.
Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει έρευνες για τον εντοπισμό τους, ενώ το ΑΤΜ βρέθηκε και δεν είχαν πάρει από μέσα ούτε ένα ευρώ.
πηγη flamis.gr
Επεισοδιακή κλοπή ΑΤΜ: Οι δράστες το φόρτωσαν στην καρότσα κλεμμένου αγροτικού αλλά τους... έπεσε
Μαρτίου 24, 2025