Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

https://i.imgur.com/teIkUvD.jpeg

Type Here to Get Search Results !

EURO 2024: Νίκες για Αγγλία και Ολλανδία! Το σημερινό πρόγραμμα

Αγχώθηκε αλλά νίκησε η Αγγλία στην πρεμιέρα της στο Euro 2024, 1-0 τη Σερβία

Το γκολ του Μπέλιγχαμ έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι...

Η ιστορική βραδιά του Τζούντ Μπέλινγχαμ με την εθνική Αγγλίας συνδυάστηκε με γκολ και μάλιστα, αυτό που έκρινε το πρώτο ντέρμπι της πρεμιέρας του 3ου ομίλου του Euro 2024 με τη Σερβία.

Πριν κλείσει τα 21 του χρόνια ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε ο πρώτος σε αυτή την ηλικία που παίρνει μέρος σε τρεις κορυφαίες διοργανώσεις (δύο Euro και Μουντιάλ), ενώ παράλληλα ήταν ο χρυσός σκόρερ των «τριών λιονταριών» (13′) στην αγχωτική νίκη με 1-0 επί των «πλάβι» στη «Βέλτινς Αρένα», βάζοντας με το… καλησπέρα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του σε θέση οδηγού για την πρόκριση στην φάση των «16» του τουρνουά.

Με τους Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ) και Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός) στην ενδεκάδα (ο πρώτος ήταν στο αρχικό σχήμα, ενώ ο δεύτερος πέρασε αλλαγή στο 43′), η Σερβία δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε πριν συμπληρωθούν 15 λεπτά και, πλέον, θα ψάξει την πρώτη της νίκη στο επόμενο ματς με τη Σλοβενία στις 20 Ιουνίου, έτσι ώστε να μπει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Από το ξεκίνημα του ματς η Αγγλία πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Έκλεισε στο μισό γήπεδο τους Σέρβους, που μπήκαν στο παιχνίδι με ξεκάθαρο στόχο να μη δεχτούν γκολ και να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση.

H Σλοβενία των Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς φρέναρε (1-1) τη Δανία!

Ο Έρικσεν, ο οποίος είχε υποστεί ανακοπής καρδιάς στο προηγούμενο Euro, επέστρεψε με γκολ στη διοργάνωση...

Η Σλοβενία έμεινε για 7ο ματς χωρίς νίκη απέναντι στη Δανία, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ωστόσο το τελικό 1-1 με τους Σκανδιναβούς στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 3ο όμιλο του Euro 2024, συνιστά επιτυχία για την ομάδα του Ματίας Κεκ, που βρέθηκε πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έβαλε μπροστά την ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ, στο 17′, με το πρώτο του γκολ μετά από 1.100 ημέρες από τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την καρδιά του στο ξεκίνημα της περασμένης διοργάνωσης, αλλά οι Σλοβένοι δεν το έβαλαν κάτω και με δόση τύχης ισοφάρισαν στο 77′ με τον Γιάντζ.

Αγχωτικό «τρίποντο» στην πρεμιέρα για την Ολλανδία, νίκησε με ανατροπή 2-1 την Πολωνία

Με λυτρωτή τον Βέγκχορστ οι «οράνιε» κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση των Πολωνών

Η Ολλανδία δυσκολεύτηκε απέναντι στη μαχητική Πολωνία και, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή, αρχίζοντας με νίκη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο του Euro 2024.

Πιο συγκεκριμένα οι «οράνιε», με τον Βέγκχορστ  να αποδεικνύεται «χρυσή αλλαγή», καθώς πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 83′, επιβλήθηκαν με 2-1 της ομάδας του Πρόμπιερζ, κι έτσι κατέκτησαν το πολύτιμο τρίποντο.


Δευτέρα 17 Ιουνίου

  • 16:00 Ρουμανία – Ουκρανία 3-0
  • 19:00 Βέλγιο – Σλοβακία, ΕΡΤ1
  • 22:00 Αυστρία – Γαλλία, ΕΡΤ1

 

zougla.gr


 

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael