Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

https://i.imgur.com/teIkUvD.jpeg

Type Here to Get Search Results !

EURO 2024: Νίκες για Ιταλία, Ισπανία και Ελβετία! Το σημερινό πρόγραμμα

Η Ιταλία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πιο γρήγορο γκολ που έχει επιτευχθεί σε Euro, κατάφερε εν τέλει να φτάσει στην ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά και να διατηρήσει το υπέρ της 2-1 μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης με τα γκολ των Μπαστόνι και Μπαρέλα. 

Ξεκίνημα για το δεξί με την Ιταλία στο Euro 2024 αν και τα βρήκε δύσκολα έστω και για λίγο κόντρα στην Αλβανία στην πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Σπαλέτι βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πιο γρήγορο γκολ που έχει επιτευχθεί σε Euro, μετά από μόλις 23 δευτερόλεπτα, αλλά κατάφερε εν τέλει να φτάσει στην ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά και να διατηρήσει το υπέρ της 2-1 μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης με τα γκολ των Μπαστόνι και Μπαρέλα και να φτάσει στη νίκη και το τρίποντο.

Η Ιταλία από τη στιγμή που πήρε προβάδισμα στο σκορ έλεγχε το παιχνίδι, είχε φάσεις για τρίτο γκολ, είχε δοκάρι αλλά δεν μπόρεσε να "ασφαλίσει" το τρίποντο και λίγο έλειψε να το πληρώσει σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα με τον Ντοναρούμα στις καθυστερήσεις να έχει μια σωτήρια επέμβαση.

Η Ισπανία ήταν ισοπεδωτική και επικράτησε 3-0 της Κροατίας, την οποία "καθάρισε" μέσα σ' ένα 45λεπτο. Μοράτα (29'), Ρουίθ (32') και Καρβαχάλ (45+2') πέτυχαν τα γκολ των ρόχας.

Σαρωτική ήταν η Ισπανία στην πρεμιέρα της στο Euro 2024. Επικράτησε 3-0 της Κροατίας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου και πανηγύρισε ένα πολύτιμο τρίποντο σ' έναν όμιλο "φωτιά" που περιλαμβάνει επίσης Ιταλία και Αλβανία.  

Η Ελβετία πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Ουγγαρία, έχοντας ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος και έκανε βήμα πρόκρισης στους 16.

Ντουά (12'), Έμπισερ (45') και Εμπολό (90+3') τα γκολ των Ελβετών. Μείωσαν οι Μαγυάροι με τον Βάργκα (66').

Το σημερινό πρόγραμμα: 

Κυριακή 16 Ιουνίου - ΕΡΤ 1

  • 16:00 Πολωνία – Ολλανδία
  • 19:00 Σλοβενία – Δανία
  • 22:00 Σερβία – Αγγλία

 

sport24.gr - βίντεο ΕΡΤ


 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael