Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

https://i.imgur.com/teIkUvD.jpeg

Type Here to Get Search Results !

EURO 2024: Νίκες για Γαλλία και Ρουμανία - Έκανε την έκπληξη η Σλοβακία! Το σημερινό πρόγραμμα

Δυσκολεύτηκε η Γαλλία, 1-0 την Αυστρία

Ο αμυντικός των Αυστριακών, Βέμπερ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από γύρισμα του Εμπαπέ στο 38΄ στη φάση που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση.

Έκανε την έκπληξη η Σλοβακία, 1-0 το Βέλγιο

Δύο γκολ πέτυχε στο παιχνίδι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Βελγίου σε μεγάλα τουρνουά Ρομέλου Λουκάκου, αλλά κανένα δε μέτρησε μετά την παρέμβαση του VAR.

Τη μεγαλύτερη έκπληξη έως τώρα στο Euro 2024 έκανε απόψε η Σλοβακία στην Φρανκφούρτη. Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα με το γκολ του Ιβαν Σραντς στο 7ο λεπτό επιβλήθηκε 1-0 του Βελγίου, βάζοντας με το… καλησπέρα φωτιά στον 5ο όμιλο, μετά και τη νίκη της Ρουμανίας που προηγήθηκε επί της Ουκρανίας.

Το 4ο γκολ του άσου της Σλάβια Πράγας στην 23η συμμετοχή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση και να δώσει ένα τεράστιο ενδιαφέρον για τη συνέχεια, μιας και στην πρεμιέρα του γκρουπ τα δύο αουτσάιντερ (Ρουμανία και Σλοβακία) έκαναν το… μπαμ.

Δυναμική πρεμιέρα για τη Ρουμανία, 3-0 την Ουκρανία

Το συγκρότημα του Έντουαρντ Ιορντανέσκου έκανε το βήμα για πρόκριση στους «16».

Με επίδειξη δύναμης ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Ρουμανία στο Euro 2024, καθώς «ισοπέδωσε» στην «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου την Ουκρανία με 3-0, στην πρεμιέρα των δύο συλλόγων στον 5ο όμιλο.

Ταυτόχρονα, το συγκρότημα του Έντουαρντ Ιορντανέσκου έκανε και το βήμα για πρόκριση στους «16», καθώς μόνο οι Βέλγοι -κι αυτό θεωρητικά- είναι ανώτεροι, με τους Σλοβάκους να είναι στα μέτρα τους.

Τρίτη 18 Ιουνίου

  • 19:00 Τουρκία – Γεωργία, ΕΡΤ1
  • 22:00 Πορτογαλία – Τσεχία, ΕΡΤ1

 

zougla.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael