Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Κοζάνης: «Aπρόκλητη και βίαιη επίθεση των δυνάμεων καταστολής»


Η Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Κοζάνης καταγγέλλει την απρόκλητη και βίαιη επίθεση των δυνάμεων καταστολής σε βάρος όλων όσων διαδήλωναν στα δικαστήρια Καλαμάτας, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης του πολύνεκρου ναυαγίου της Πύλου.

Εκφράζει την αμέριστη υποστήριξη της και την συμπαράσταση της στους χτυπημένους και προσαχθέντες, καθώς και στον Πρόεδρο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Ν. Μεσσηνίας, Παναγιώτη Κουφαλάκο.

Είναι γελασμένη η κυβέρνηση αν πιστεύει ότι με τέτοιες μεθόδους θα κρύψει τις ευθύνες της και τις ευθύνες της Ευρ. Ένωσης για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα της Ευρ. Ένωσης και της ίδιας σε βάρος 100αδων μεταναστών.

Η Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ , καλεί τα μέλη της, να καταδικάσουν την κυβερνητική αυτή βία και απαιτεί την άμεση απελευθέρωση του Προέδρου του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Ν. Μεσσηνίας και όλων των συλληφθέντων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael