Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι έριξε τον Εορδαϊκό μια κατηγορία... Επεισόδια με τη λήξη του αγώνα! (βίντεο)


Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτές τις σκηνές... Ο Εορδαϊκός έπεσε κατηγορία ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 από το 87' αλλά ο Αστέρας Πετρίτη στο 90' θα κερδίσει πέναλτι θα ισοφαρίσει και μετά από λίγο θα κάνει και το 1-2. 

Ο Εορδαϊκός διαμαρτύρεται για την φάση του Πέναλτι. Ένας κακός χαμός και διακοπή του παιχνιδιού το οποίο ξανά άρχισε... Έβαλαν τα κλάματα οι παίχτες του Εορδαϊκού...

Ο Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα, μετά από ένα «πολεμικό» ματς με τον Αστέρα Πετριτή στην Πτολεμαΐδα.

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Οι «πράσινοι» ενώ προηγήθηκαν (1-0) στο 87ο λεπτό με τον 16χρονο Δημήτρη Παπαδόπουλο, από τον παράδεισο βρέθηκαν στην κόλαση, αφού στο 90+10 ο Αστέρας ισοφάρισε με πέναλτι του Στεργίου, σε μία φάση όπου ο Εορδαϊκός διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα, με τον διαιτητή Τζάμο, να διακόπτει το ματς για περίπου για δέκα λεπτά, σε μία φάση όπου είναι αμφισβητούμε και φαίνεται να μην υπάρχει κάτι.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Στεργίου ένα λεπτό αργότερα σκόραρε εκ νέου, έκανε το 1-2 και «πάγωσε» το γήπεδο της Πτολεμαΐδας.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τον διαιτητή να είναι στο στόχαστρο, αφού έγινε κυριολεκτικά χαμός.

Οι παίχτες του Εορδαϊκού ξέσπασαν σε κλάματα και ήταν απαρηγόρητοι.


πηγη top-sport.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael