Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Super League - play off: Νίκες για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό... Νίκη «διά πυρός και σιδήρου» η ΑΕΚ! (βίντεο)

Πέρασε σαν… σίφουνας (5-0) από τη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Iωαννίδης και Μπακασέτας ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των νικητών

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Φώτη Ιωαννίδη (δύο γκολ μία ασίστ) και Τάσο Μπακασέτα (δύο γκολ, δύο ασίστ) ο Παναθηναϊκός πέρασε την Κυριακή σαν… σίφουνας από το «Αθανάσιος Διάκος»,  συντρίβοντας τη Λαμία με 5-0 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play off.

Με αυτήν την επιβλητική νίκη η ομάδα του Φατίχ Τερίμ πάτησε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας με έναν αγώνα περισσότερο απ’ την ΑΕΚ και δύο απ’ τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, περιμένοντας τα δικά τους παιχνίδια.

 

Ζωντανός στη μάχη του τίτλου ο Ολυμπιακός, 2-1 τον ΠΑΟΚ

Με κεκτημένη ταχύτητα από την επική πρόκρισή τους στην Πόλη οι Πειραιώτες νίκησαν τους Θεσσαλονικείς...

Με κεκτημένη ταχύτητα από τον θρίαμβό του στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής την Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Μεντιλίμπαρ επιβλήθηκε με 2-1 του «δικεφάλου» του Βορρά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και παρέμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου.

Νίκη «διά πυρός και σιδήρου» για την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», 2-1 τον Άρη με ανατροπή!

Ο Χουτεσιώτης έκανε την εμφάνιση της ζωής του απέναντι στην Ένωση, ωστόσο η ομάδα του Αλμέιδα κατάφερε εν τέλει να πάρει το πολύτιμο τρίποντο...

Μία πολύ σημαντική αλλά και εξαιρετικά δύσκολη νίκη πέτυχε την Κυριακή η ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καταφέρνοντας με ανατροπή να επικρατήσει 2-1 του Άρη, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Αλμέιδα κατάφερε εν τέλει να «αποδράσει» με το τρίποντο από τη Θεσσαλονίκη, ανεβαίνοντας εκ νέου στην κορυφή της κατάταξης.

Ο Λορέν Μορόν (38′) ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Άκη Μάντζιου, αλλά η Ένωση έφυγε με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από το «Κλεάνθης Βικελίδης» χάρη στα γκολ των Τζιμπρίλ Σιντιμπέ (50′), Νορντίν Άμραμπατ (84′), χάνοντας πολλές ευκαιρίες για μια πιο άνετη νίκη.

Βρήκε μπροστά της, όμως, έναν εκπληκτικό Λευτέρη Χουτεσιώτη ο οποίος έως το 84′ κρατούσε μόνος του το βαθμό για τους γηπεδούχους.


 

zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael