Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα της μαθητείας του ΕΠΑΛ Σιάτιστας (φωτο)

Αγαπητέ Αντιδήμαρχε Παιδείας και Αθλητισμού (Κωσταντίνος Δούβλος), Συντονίστρια Μαθητείας Δυτικής Μακεδονίας (Κρεούζα Ανδρέου), υπεύθυνη μαθητείας του Δήμου Βοΐου (Μπλιάγκου Αγνή), επιχειρηματίες, επόπτες μαθητείας, μαθητές, μαθητευόμενοι, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες.

Με μεγάλη χαρά θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την παρουσία σας στην εσπερίδα της μαθητείας του ΕΠΑΛ Σιάτιστας. Η παρουσία και η υποστήριξή σας δίνουν σε μας ώθηση να συνεχίσουμε σ' αυτή την κατεύθυνση, της σύνδεσης της αγοράς εργασίας με το ΕΠΑΛ και την μαθητεία. Στοχεύουμε οι μαθητές και μαθήτριές μας πέρα από την εισαγωγή στα ΑΕΙ της χώρας να ενταχθούν στον παραγωγικό δυναμικό της χώρας μας και της περιοχής μας, ώστε να μείνουν στον τόπο τους και να στελεχώσουν τις επιχειρήσεις της περιοχής του Βοΐου.


Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που είχαμε την ευκαιρία να σας φιλοξενήσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας τις σκέψεις και τις ιδέες μας για την προώθηση της μαθητείας και της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην περιοχή μας.


Ελπίζουμε ότι η εσπερίδα ήταν εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα για εσάς και πως η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί περαιτέρω. Επιπρόσθετα, θέλουμε να λειτουργήσετε ως πολλαπλασιαστές όσων ακούσατε και είδατε σήμερα, ώστε ο θεσμός της μαθητείας να στηριχτεί.

Εκ νέου, σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας και για τη στήριξή σας.


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael