Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Η κόνκκινη μπάρα στην Τσερβένα

Η Κόκκινη Λίμνη στον δρόμο προς το καταφύγιο των ορειβατών Σιάτιστας στον Μπούρινο είναι μια φυσική και εντυπωσιακή δημιουργία που έχει προκύψει από τον εξαιρετικά ειδυλλιακό συνδυασμό του εδάφους και της βροχής. Ο τρόπος με τον οποίο το κόκκινο χώμα συγκεντρώνει τα νερά της βροχής δημιουργεί μια μοναδική λίμνη, γνωστή ως η κόκκινη μπάρα – λίμνη.

Η ομορφιά της διαδρομής προς την κόκκινη λίμνη είναι εξαιρετική. Είναι μια ευχάριστη και εύκολη διαδρομή, που προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν τη φύση και να ανακαλύψουν αυτήν την μοναδική φυσική δημιουργία.

Όταν φτάσετε στη μέση της διαδρομής προς το καταφύγιο των ορειβατών Σιάτιστας , θα συναντήσετε την εντυπωσιακή Κόκκινη Μπάρα. Το κόκκινο χώμα και η μορφολογία του εδάφους δημιουργούν μια φυσική ποτίστρα για τα ζώα,  που εκεί ποτίζονται εδώ και χρόνια.

Η θέα από το καταφύγιο των ορειβατών Σιάτιστας στον Μπούρινο αποζημιώνει κάθε επισκέπτη. Είναι μια εμπειρία που συνδυάζει την ομορφιά της φύσης με την ευκολία της πρόσβασης και τη μαγεία της Κόκκινης Λίμνης.

 

efkozani.gr


 

 

 

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael