Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: «Πράσινο» το αθηναϊκό ντέρμπι... Νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ! (βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με ανατροπή 2-1 της ΑΕΚ στην κατάμεστη Λεωφόρο και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου – Στη δεύτερη θέση υποχώρησαν οι «κιτρινόμαυροι», με τον ΠΑΟΚ να φιγουράρει πλέον στην κορυφή

Μία νίκη-χρυσάφι, η οποία τον κρατά ζωντανό στη μάχη του τίτλου, πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο αθηναϊκό clasico απέναντι στην ΑΕΚ, που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στη Λεωφόρο, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι «πράσινοι», αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ απέναντι στην «Ένωση», κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή, παίρνοντας το πολύτιμο τρίποντο, σε ένα ματς που είχε αποκτήσει γι’ αυτούς χαρακτήρα τελικού.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν στο 5’ με τον Βίντα, ωστόσο τα γκολ των Μπακασέτα και Ιωαννίδη στο εκρηκτικό δίλεπτο των πρασίνων (32’, 34΄) ανέτρεψαν τα πάντα στο σκηνικό του αθηναϊκού clasico, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, που είχαν και δοκάρι (10΄) με τον Μπερνάρ.

Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ, 3-1 τη Λαμία!

Κορυφαίος του δικεφάλου ο Σβαμπ που μπήκε αλλαγή και πέτυχε δύο γκολ...

Ανατρέποντας την εις βάρος του κατάσταση αλλά χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, ο ΠΑΟΚ επικράτησε την Τετάρτη με 3-1 της Λαμίας στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν στη νίκη με τα γκολ των Γιάννη Μιχαηλίδη (45’+1’) και Στέφαν Σβαμπ (70’, 88’πέν.), με τους Φθιώτες να είναι εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος και να ανοίγουν το σκορ με τον Ρούμπεν Μαρτίνεθ (7’).

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην Τούμπα. Σε μία φαινομενικά ακίνδυνη πάσα που έμοιαζαν να ελέγχουν οι Ντομινίκ Κοτάρσκι και Τόμας Κεντζιόρα, κανείς δεν έκανε δική του την μπάλα που έφτασε στον Μαρτίνεθ, ο οποίος τους… ευχαρίστησε , κάνοντας το 0-1 στο 7’.

Θέλοντας να εκμεταλλευτεί το σάστισμα των γηπεδούχων, η Λαμία απείλησε και με δεύτερο γκολ, με τον Μιχαηλίδη να διορθώνει το αρχικό του λάθος και να προλαβαίνει τον Σωτήρη Τσιλούλη στο 12’.

Έβγαλε αντίδραση ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Άρη

Οι Πειραιώτες κυριάρχησαν απέναντι στους Θεσσαλονικείς και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στα πλέι οφ...

Ο Ολυμπιακός επιζητούσε να βγάλει αντίδραση μετά τις δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές των πλέι οφ και τα κατάφερε, καθώς χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει επιβλήθηκε του Άρη με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προερχόταν από δύο σερί νίκες στη διαδικασία αλλά είδε το σερί της να σταματάει την τρίτη ημέρα των πλέι οφ κι έφυγε από το Φάληρο με μια ευρείας έκτασης ήττα.


 zougla.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael