Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το Android ξεπέρασε το iPhone στις ενεργοποιήσεις smartphone

Οι νέες ενεργοποιήσεις iPhone έχουν πέσει σε χαμηλό επίπεδο όπως έχει παρατηρηθεί στην αγορά smartphone των ΗΠΑ τα τελευταία έξι χρόνια σε αντίθεση με τα Android, σύμφωνα με τη νέα έκθεση Consumer Intelligence Research Partners (CIRP).

Ενώ το CIRP σημειώνει ότι η εγκατεστημένη βάση smartphone της Apple είναι υψηλότερη από τις καταγεγραμμένες ενεργοποιήσεις, τα στοιχεία δείχνουν ότι το μερίδιό της στις νέες ενεργοποιήσεις iPhone μειώθηκε από 40% σε 33% το περασμένο έτος, υποδηλώνοντας μια μετατόπιση από τα υψηλότερα μερίδια αγοράς που απολάμβανε η Apple τα προηγούμενα χρόνια.

Ιστορικά, την εποχή που ανταγωνιστές όπως τα Android τηλέφωνα Blackberry και Windows ήταν πιο διαδεδομένα, το μερίδιο ενεργοποίησης του iPhone κυμαινόταν γύρω στο ένα τρίτο. Αυτό αυξήθηκε σταθερά μέχρι το πρώτο έτος της πανδημίας του COVID-19, όταν διάφοροι παράγοντες συνέβαλαν στην απότομη αύξηση των ενεργοποιήσεων. Ωστόσο, το μερίδιο iPhone της Apple φαίνεται να έχει επανέλθει στο μακροπρόθεσμο μέσο όρο, με δύο στις τρεις νέες ενεργοποιήσεις smartphone να είναι τώρα από συσκευές Android.

 

ΠΗΓΗ secnews.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael