Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Play off Super league: Στην κορυφή η ΑΕΚ - Μεγάλα διπλά για Παναθηναϊκό και ΑΡΗ! (βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός με μεγάλη ανατροπή άλωσε με 3-1 σκορ την έδρα του Ολυμπιακού, στην πρεμιέρα των πλέι οφ – Νέα βαριά εντός έδρας ήττα για τους Πειραιώτες, που έμειναν πίσω στην κούρσα του τίτλου.

Λίγες ημέρες μετά τη συντριβή από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός γνώρισε νέα βαριά ήττα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης»  αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό, για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.

Οι «πράσινοι», πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή, πέρασαν νικηφόρα την Κυριακή από το Φάληρο με το επιβλητικό 3-1 και προσπέρασαν τους Πειραιώτες στη βαθμολογία, αρχίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο της υποχρεώσεις της στο μίνι πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με ένα πανέμορφο γκολ του Ποντένσε στο 24, ο Μπακασέτας ισοφάρισε στο 41’, με τον διεθνή στράικερ στη συνέχεια να σκοράρει δις (45+4′, 70′), βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο μεγάλο διπλό της ομάδας του.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε τον Ολυμπιακό με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς: με σύστημα 4-4-2, πλαισιώνοντας τον Ελ Κααμπί με τον Ναβάρο. Αντίθετα άφησε στον πάγκο τους Τσικίνιο και Φορτούνη.

Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε σε σχηματισμό 4-3-3, με τον Τερίμ να προτιμά τον Ακαϊντίν από τον Ούγκο για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Αράο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Άρης… γκρέμισε τον ΠΑΟΚ από την κορυφή, μεγάλη νίκη των «κιτρινόμαυρων» με 1-0 στην Τούμπα

Το γκολ του Μορόν έκρινε το ντέρμπι στην Τούμπα...

Τη χειρότερη δυνατή εκκίνηση έκανε στα πλέι οφ της Super League o ΠΑΟΚ. H oμάδα του Λουτσέσκου ηττήθηκε την Κυριακή με 1-0 από τον Άρη, στην -άδεια λόγω τιμωρίας- Τούμπα, βλέποντας να βάφεται και πάλι σε κιτρινόμαυρο φόντο η κορυφή της βαθμολογίας, καθώς την προσπέρασε η ΑΕΚ, και τον Παναθηναϊκό να την πλησιάζει σε απόσταση βολής.

Το γκολ που έκρινε το ντέρμπι το πέτυχε ο Μορόν στο 31ο λεπτό.

Έκανε… περίπατο (4-0) στη Λαμία η ΑΕΚ!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της «Ένωσης» ο Λιβάι Γκαρσία που μπήκε ως αλλαγή στο ματς και σκόραρε δις στα τελευταία λεπτά...

Σε… υγιεινό περίπατο μετέτρεψε η ΑΕΚ το εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Λαμία, κάνοντας «ποδαρικό» με το… δεξί στα πλέι οφ της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν την Κυριακή με 4-0 της ομάδας του Βόκολου στο «Αθανάσιος Διάκος», αρχίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο μίνι πρωτάθλημα.

Οι Κάλενς (45+2’) και Πόνσε (68’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Αλμέιδα, με τον Λιβάι Γκαρσία να μπαίνει αλλαγή, παίρνοντας την σκυτάλη στο σκοράρισμα με δύο γκολ στο τέλος του αγώνα (88’, 90+3’).

ΠΗΓΗ zougla.gr

 
 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael